Vila Spiridula Skiatos

Vila Spiridula Skjatos
Vila Spiridula Skjatos 2

Vila Spiridula Skiatos

Lokacija: Vila Spiridula Skiatos je smeštena u samom gradu Skiatosu, na samo 50 m udaljenosti od poznate Megali Ammos plaže. Vila Spiridula Skiatos je potpuno nova,lepo sredjena i odlično locirana.Udaljena 100 m od autobuske stanice sa koje mozete stići do svih lepih plaža na Skiatosu.

Smeštaj: Vila Spiridula Skiatos u svom sastavu ima 1/2 studije (2 singl ležaja) , 1/3 studije (francuski ležaj + singl ležaj) i 1/4 apartmanima (4 singl ležaja ili francuski + 2 singl ležaja).

Vila Spiridula Skiatos cenovnik


DOPLATA ZA TRAJEKT ITRANSFER NA OSTRVU-45 EUR PO OSOBI

Cene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi 10 noćenja – paket aranžman (prevoz + smeštaj),

izuzev smena označenih * , koje se odnose na smeštaj (prevoz – gratis)

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa iz Beograda u 13:00 sa parkinga preko puta „Buvlje bijace“, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe.  Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 17:30 pauza od 45 min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak na Skiatos u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napustanje apartmana u 09:00 i transfer do luke. Slobodno vreme do polaska, oko 12:30 (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge

Ostrvo Skiatos nalazi se na istočnoj strani Grčke. Glavni grad ostrva je istoimeni grad Skiatos koji je jedino veće mesto i nalazi se na istočnom delu ostrva uz plažu. Ostalo su turistička naselja i hotelski kompleksi koji se savršeno uklapaju u prirodni ambijent ostrva. Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačak samo 14 km, poznat je po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj nenaseljenoj strani ostrva. Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Grad Skiatos je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom. Kretanje po ostrvu je zasnovano na izvanredno organizovanom i veoma jeftinom autobuskom prevozu na svakih petnaestak minuta, od ranog jutra pa do kasnih večernjih sati.

 Opis studija i apartmana Vila Spiridula Skijatos: U svakom studiu ili apartmanu nalazi se

  • opremljena čajna kuhinja,
  • kupatilo,
  • besplatan wi-fi internet,
  • terasa ili francuski balkon,
  • TV i klima uređaj (korišćenje klima uredjaja se dodatno naplaćuje 5 eur po danu, na licu mesta).
  • Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo)
    WiFi – NE
    Parking – NE

Struktura kreveta: 
1/2 ST = 2 singl kreveta
1/3 ST = bračni krevet + singl krevet
1/4 APT = 4 singl kreveta
1/4 APT = bračni krevet + 2 singl kreveta