Vila Periklis Skala Potamia

Vila Periklis Skala Potamia
Vila Periklis Skala Potamia 1

Vila Periklis Skala Potamia

Lokacija: Vila Periklis Skala Potamia nalazi se na 100 metara udaljenosti od plaže. Samo mesto Skala Potamija nalazi se na prelepoj peščanoj plaži, čiji naziv dovoljno govori sam za sebe… Golden beach… Zlatna plaža.

Smeštaj: : Vila poseduje studija i apartmane za smeštaj 2-5 osoba.

Usluge: Gosti Vila Periklis Skala Potamia mogu da koriste bazen preko puta vile Periklis, uz obaveznu konzumaciju jednog pića.

Vila Periklis Skala Potamia cenovnik – 10 noćenja


Vila Periklis Skala Potamia cenovnik – 15 noćenjaPROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Novi Sad/Beograd– sastanak putnika na mestu polaska ( tačno vreme polaska znaće se dva dana pred put). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan–11./16 dan: Nikiti/ Neos Marmaras/ Pefkohori/ Tasos/ Stavros/ Paralia/ Olympic Beach/ – dolazak, smeštaj u apartmane do 16h, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11./16. dan: Nikiti/ Neos Marmaras/ Pefkohori/ Tasos/ Stavros/ Paralia/ Olympic Beach/ – izlazak iz apartmana u 9h, polazak autobusa u poslepodnevnim satima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12./17. dan:– Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

U cenu aranžmana je uračunato:
– smeštaj u odabranim objektima na bazi 10 / 12- ili 15 noćenja
– autobuski prevoz za 10 nocenja za naznacene datume
– usluge pratioca grupe
– usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uračunato:
– putno zdravstveno osiguranje
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
– ostale nepomenute usluge

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Cene koje su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Banca Intese, na dan uplate aranžmana. Cena koja je naznačena u katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora –reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude.

Plaćanje se vrši na jedan od sledećih načina:
1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE:
First minute popusti vaze za uplatu u celosti prilikom rezervacije
– kod svake vile ispod tabele se nalaze aktuelni popusti za uplatu u celosti
– popusti ne vaze za smene sa *
– hotelski smeštaj ima posebne uslove plaćanja i popuste u zavisnosti od hotela do hotela

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:
– akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta

3. UPLATA NA RATE:
-akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo devizni deo aranžmana. Ostale usluge se plaćaju 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.12.2016. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod=jedan euro obračunava se na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intese.

4. ADMINISTRATIVNA ZABRANA:
– akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, preostali deo u ratama do decembra, bez uvećanja. Na rate može da ide samo devizni deo aranžmana. Rata se iskazuje u bodovima, jedan bod=jedan euro na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intese. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Za sindikate i preduzeća sa kojima imamo sklopljen ugovor mogućnost plaćanja do 15.03.2017.

5. PLATNIM KARTICAMA:
– dinacard, visa, visa electron, mastercard, maestro,

6. KREDITI BANAKA
– realizuju se na osnovu profakture dobijene od organizatora, po uslovima banke na dan sklapanja ugovora. Potvrdu da je kredit odobren kupac dostavlja agenciji najkasnije u roku od 5 dana od dana izdavanja profakture, u protivnom rezervacija se smatra storniranom.

Opis soba: 

  • Četvorokrevetni apartmani se sastoje od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevne sobe sa krevetom na izvlačenje (namenjen za dvoje dece ili jednu odraslu osobu).
  • Dvokrevetni studio ima francuski krevet, trokrevetni studio francuski krevet I krevet koji se izvlači.
  • Sve smeštajne jedinice imaju TWC, TV, WI-FI internet (agencija ne moze garantovati brzinu interneta),
  • kompletno opremljenu kuhinju, terasu, klima uređaj (korišćenje nije uključeno u cenu).

Skala Potamia je poznato letovalište na Tasosu.Nalazi na istočnoj obali Tasosa, 11 km udaljena od glavnog grada Limenasa. Udobnost i toplina koju pružaju porodični hoteli i vile sa svojim domaćinima, divna peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, i kristalno čisto more, osnovni su razlozi za posetu baš Skala Potamii.

Tasos nije malo ostrvo, ukupno ima oko 350 kvadratnih kilometara, dok je dužina obale oko 90 kilometara. Ipak, ono po čemu je ovo ostvo poznato je prjatna klima, mnogobrojne fantastične plaže, lagune i uvale, i nadasve razvijena turistička infrastruktura. Smeštaj je vrlo komforan i lako se nalazi. Idealno je za parove i porodice. Tradicionalna sela i taverne, zlatne peščane plaže i kristalno čisto more su zaštitni znak Tasosa. Zbog prozirne azurne boje mora, ovo ostrvo nosi i naziv “smaragdno ostrvo”. Ostrvo je puno borove šume, koje se spuštaju do samih plaža, i čine ga prijatnim čak i usred leta.