Vila Panos Olympic beach

Vila Panos Olimpic beach
Vila Panos Olimpic beach Happy tours

Opis vile panos

Vila Panos Olympic beach je jedna od najlepših vila ovog letovališta.

Vila se nalazi na 60 metara od plaže i nalazi se u samom centru mesta. Vila Panos Olympic beach je pored vila Atine, Eve i Marie zaista kvalitetna po pitanju smeštaja. Vila je izgradena 2008. godine i poseduje LIFT. Ispred Vile Panos se nalazi velika terasa sa garniturama za sedenje, koja je na raspolaganju svim gostima vile. Vila Panos Olympic beach kompletno je pokrivena besplatnim Wi-Fi signalom i poseduje srpski TOTAL TV. Doplata za korišcenje klima-uredjaja je 5€ dnevno.

Vila Panos Olympic beach – cenovnik

Vila Panos Olimpic beach CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan – Polazak sa dogovorenog mesta u večernjim časovima (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj do 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

3. – 11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju oko 12 časova po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
  • Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 15. decembra 2017. godine
  • Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a
  • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, DINA
  • Kreditnim karticama Poštanske štedionice (VISA CLASSIC) na 10 rata, uz uvećanje od 5% na cenu aranžmana.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom — Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine

Tripadvisor widgets