Vila Magda Psakudija

Vila Magda Psakudija
Vila Magda Psakudija 1

Vila Magda Psakudija

Vila Magda Psakudija  udaljena je 100 metara od plaže. Vila poseduje 1/3 i 1/4 apartmane sa odvojenom spavaćom sobom sa dva i tri kreveta i krevetima u kuhinji. Idealna je za smešta za tri odrasle osobe ili porodice sa dvoje dece do maksimum 10 godina.

Sadržaj: Vila ima besplatan internet, TV, TWC, uređeno dvorište sa ozidanim roštiljom. Parking je ispred vile. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je u ceni. Vila ima ukupno 4 apartmana, tako da je idealna za opuštajući i prijatan odmor.

Vila Magda Psakudija cenovnik

Vila-Magda-Psakudija-cenovnik-retro

Cena je na bazi dnevnog najma po smeštajnoj jedinici

Psakudija je malo i mirno mesto na drugom prstu Halkidikija, na Sitoniji. Idealna je za porodični odmor. Nalazi se na 80 km od Soluna i magistralnim putem preko Nea Mudanje, zatim Gerakinija brzo se stiže do samog letovališta. Smeštena je ispod magistralnog puta i okružena borovima i morem.

Može se reći za Psakudiju da ima idealan položaj na obali zaliva Toroneos i idealna je za one koji vole obilaske Halkidikija automobilom. Odlična je baza za obilazak Sitonije, Kasandre ali i kopnenog dela Halkidikija.

U blizini Psakudije, unutar kopna je i grad Poligiros, glavni grad Halkidikija u kome se nalazi i veliki zdravstveni centar. Pored navedenih mesta Nea Mudanje i Gerakinija u blizini Psakudije su poznata turistička mesta Metamorfozis (ili u prevodu Preobraženje), Nikiti, Neos Marmaras i dalje ka jugu Sitonije, Sarti, Toroni, itd.

U samoj Psakudiji turistima na raspolaganju su taverne i kafići duž obale, mini marketi, veliki super market, pekara, doktor, apoteka, pošta, igraonice za decu, šetalište uz more… Plaža je velika, peskovita, uređena, duga 4 km. i nosilac je plave zastave kao garancija lepe turističke destinacije, more je čisto. Na plaži se nalaze suncobrani i ležaljke koje su gratis kupovinom osveženja u baru i kafićima na obali.

Sopstveni prevoz.

Moguće je obezbediti autobuski prevoz na relaciji Beograd – Psakudija – Beograd. Putovanje se vrši udobnim autobusima turističke klase, opremljeni tv i audio opremom, klimatizovani.

Cena povratne karte: odrasli 65 evra, deca do 12 godina 55 evra.