Vila Kostas Psakudija

Vila Kostas Psakudija 3f

Vila Kostas Psakudija

Vila Kostas Psakudija – je nova vila. Poseduje prostrane  duplex apratmane u koje se može smestiti 6 osoba. Zatim, četvorokrevetne apartmane sa odvojenom spavaćom sobom, kao i 2 četvorokrevetna studija. Udaljena je od peščane plaže 100 metara.

  • Četvorokrevetni studiji raspolažu sa jednim bračnim krevetom i krevetom na razvlačenje.
  • Četvorokrevetni apartmani imaju odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom i u kuhinji kauč na razvlačenje.
  • Duplex apartmani poseduju 2 odvojene spavaće sobe, dnevni boravak i dva mokra čvora.

Vila ima besplatan internet, nove kuhinjske elemente, šporet sa ugradnom pločom i rernom, TV, TWC, klima uređaj i prostrane terase. Posteljina se menja svakih 5 dana.  Vila poseduje lepo dvorište sa roštiljom i parking prostorom. Korišćenje klima uređaja je u ceni. Svaka soba ima sopstveni pristup internetu i dobija se šifra za neograničen pristup internetu. Većina soba ima SMART televizore, preko kojih može imati pristup internetu.


Psakudija je malo i mirno mesto na drugom prstu Halkidikija, na Sitoniji. Idealna je za porodični odmor. Nalazi se na 80 km od Soluna i magistralnim putem preko Nea Mudanje, zatim Gerakinija brzo se stiže do samog letovališta. Smeštena je ispod magistralnog puta i okružena borovima. Može se reći za Psakudiju da ima idealan položaj na obali zaliva Toroneos i idealna je za one koji vole obilaske Halkidikija automobilom. Odlična je baza za obilazak Sitonije, Kasandre ali i kopnenog dela Halkidikija. U blizini Psakudije, unutar kopna je i grad Poligiros, u kome se nalazi i veliki zdravstveni centar. Pored navedenih mesta Nea Mudanje i Gerakinija u blizini Psakudije su poznata turistička mesta Metamorfozis (ili u prevodu Preobraženje), Nikiti, Neos Marmaras i dalje ka jugu Sitonije, Sarti, Toroni, itd.

U samoj Psakudiji turistima na raspolaganju su taverne i kafići duž obale, mini marketi, veliki super market, pekara, doktor, apoteka, pošta, igraonice za decu, šetalište uz more… Plaža je velika, peskovita, uređena, duga 4 km. i nosilac je plave zastave kao garancija lepe turističke destinacije, more je čisto. Na plaži se nalaze suncobrani i ležaljke koje su gratis kupovinom osveženja u baru i kafićima na obali.