Vila Joanna Tasos

Vila Joanna Tasos
Vila Joanna Tasos 4

Vila Joanna Tasos

Lokacija: Vila Joanna Tasos je jedna od popularnijih vila našim turistima. Locirana je u neposrednoj blizini centra Potosa, na udaljenosti 250m od prelepe peščane plaže.

Vila Joanna Tasos u svom sastavu ima 1/2 studije (francuski ležaj ili 2 singl ležaja), 1/3 studije (francuski ležaj + singl ležaj) i 1/4 apartmane (francuski ležaj + sofa na razvlačenje za 2 osobe), koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, terasom, kupatilom, besplatnim bežičnim internetom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5eur po danu, plaća se na licu mesta). U jednom broju apartmana nalaze se kreveti na sprat – porodični apartmani (francuski ležaj + kreveti na sprat). Za goste vile obezbedjen je parking ispred vile.

Vila Joanna Tasos cenovnik

Vila Joanna Tasos cenovnik

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa iz Beograda u 17:00 sa parkinga preko puta „Buvlje bijace“, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 23:00 pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2-11.dan – Dolazak na Tasos u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije do 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u vreme dogovoreno unapred, iz Potosa Limenarije u 14:00, iz Limenasa u 15:00. Polazak za Beograd.

13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 45 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme polaska autobusa.

SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 45 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

 POPUSTI I DOPLATE:

 Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu, dete od 2-7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od
55 eur i ima svoje mesto u autobusu, deca od 2-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust
se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz). Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana. Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Tasos–Beograd, prevoz trajektom na relaciji Keramoti-Limenas-Keramoti (za putnike na autobuskom prevozu), smestaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim/trokrevetnim i četvorokrevetnim studijim/apartmanima, međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na autobuskom prevozu, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.

 ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na sopstvenom prevozu, fakultativne izlete, individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Hypo Alpe-Adria Bank a.d. za efektivu, na dan uplate.

30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska

na rate čekovima građana do kraja decembra 2015.god.

platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)

putem administrativne zabrane

Povratak sa Tasosa je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta, iz Potosa i Limenarie u 14:00, iz Limenasa u 15:00 po lokalnom vremenu.AUTOBUSKI PREVOZ: Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 17:00, iz Novog Sada – parking hotela “Sajam” u 15:00 – doplata 20 eur, iz Niša – kod železničke stanice u 20:15, iz Vršca – parking hotela “Srbija” u 15:00 – doplata 20 eur, iz Pančeva – parking hotela “Tamiš” u 16:00 – doplata 15 eur, iz Čačka – parking železničke stanice – doplata 20 eur, iz Kraljeva – sa keja – doplata 20 eur, iz Kragujevca – hala “Jezero” – doplata 10 eur, iz Zrenjanina – parking autobuske stanice – doplata 20 eur, iz Bora – sa platoa kod železničke stanice – doplata 15 eur, iz Zaječara – parking „Interex“-a – 15 eur, iz Gračanice – Dom kulture – doplata 20 eur, iz Kosovske Mitrovice – motel „Biševac“ – 25 eur.

Potos je  živopisno mesto na jugozapadnoj strani ostrva.Na udaljenosti svega tri kilometara od Limenarije. Poznat je po jednoj od najlepših plaža na ostrvu. Veliki broj kafića i restorana pružaju izuzetnu zabavu u večernjim satima. Na samom putu  ka Limenariji nalazi se jedna od najpoznatijih diskoteka na ostrvu u kojoj možete uživati u večernjim satima.

Tasos je najsevernije ostrvo u Egejskom moru.Nalazi preko puta Kavale, jednog od najlepših gradova Grčke, 160 km udaljen od Soluna.Iz luke Keramoti do njega se stiže trajektom za manje od 30 minuta. Ukupna dužina čitave obale iznosi 115 km, a površina ostrva 378,84 km kvadratnih. „Smaragdno ostrvo“, „Zeleni dijamant Egeja“,”Plutajuća šuma”, samo su neki od epiteta najšumovitijeg i nama najbližeg ostrva. Svih ovih izraza ćete se setiti već u prvom kontaktu sa ovim fascinantnim ostrvom.Prosto ste zadivljeni lepotiom ostrva ,i  shvatete da nema dovoljno reči kojima bi se opisala lepota ostrva i nadaleko poznatih peščanih plaža i kristalno čistog mora.Boje mora se prelivaju od sveto plave do tamno zelene.Gustina maslinjaka i nepreglednih borovih šuma deluju očaravajuće . Za Tasos se  vezuje veliki broj mitova.Prema jednom od njih, Tasos je bilo ostrvo sirena koje bi svojim prelepim glasovima omađijale svakog muškarca koji ih je čuo. Jedan mit kaže da je ostrvo dobilo ime po Tasosu, mladiću koji je ovde stigao u traganju za svojom sestrom Evropom, koju je oteo Zevs.