Vila Atina Olympic beach

Vila Atina Olympic beach
Vila Atina Olympic beach soba

Opis Vile Atina

Vila Atina Olympic beach

Vila Atina Olympic beach je objekat koji je sagradjen 2006. godine. Mnogi našim turistima je dobro poznata kao kvalitetna vila, čiji su vlasnici ljubazni i predusretljivi i vode računa o svakom detalju da gst bude zadovoljan. Vila Atina Olympic beach nalazi se u istom dvorištu sa vilom Eva. Spada u red najlepših i najluksuznijih vila u Olympic Beach-u. Udaljena je 180m od plaže.

Vila Atina Olympic beach poseduje komforne dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Vila poseduje LIFT. Ispred recepcije nalazi se prostor za druženje sa televizorom i garniturama za sedenje, koji je na raspolaganju svim gostima vile. Kompletno je pokrivena besplatnim Wi-Fi signalom i poseduje srpski TOTAL TV. Doplata za korišćenje klima-uredjaja je 5€ dnevno.

Vila Atina Olympic beach – cenovnik

Vila Atina Olimpik beach cenovnik

Cena aranžmana izražena u eurima po smeštajnoj jedinici za 10 noći/11dana.

PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan – Polazak sa dogovorenog mesta u večernjim časovima (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj do 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

3. – 11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju oko 12 časova po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
  • Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 15. decembra 2017. godine
  • Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a
  • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, DINA
  • Kreditnim karticama Poštanske štedionice (VISA CLASSIC) na 10 rata, uz uvećanje od 5% na cenu aranžmana.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom — Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine