Theartemis Palace Hotel

Theartemis Palace Hotel

Theartemis Palace Hotel

Theartemis Palace Hotel sa 4 zvezdice nudi udoban smeštaj na odličnoj lokaciji. Nalazi se na nekoliko minuta hoda od Starog grada Retimna i nedaleko od peščane plaže.

Theartemis Palace Hotel predstavlja odlično polazište za istraživanje arhitekture, istorije i prirode Krita ili za uživanje u sunčanom vremenu i dinamičnom noćnom životu 3. najvećeg grada na ostrvu.

Već po dolasku u Theartemis Palace Hotel, prijatan ambijent i raskošan dekor sa antikvitetima u zajedničkim prostorijama uveriće vas da ste izabrali pravo mesto za odmor. Tokom boravka u Theartemis Palace Hotel možete se odmarati u udobnim sobama, pored nekog od bazena ili u nekom od hotelskih salona. Takođe možete posetiti izvrsne hotelske restorane, a iskusno osoblje će se postarati za sve vaše zahteve.

CENOVNIK


Cene aranžmana po osobi izražene u evrima (€)

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
  • Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 15. decembra 2017. godine
  • Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a
  • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, DINA
  • Kreditnim karticama Poštanske štedionice (VISA CLASSIC) na 10 rata, uz uvećanje od 5% na cenu aranžmana.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom — Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine