Studia LITSA

Studia LITSA

Studia LITSA

Studia LITSA je udaljen 2 min hoda od plaže. Objekat Studia LITSA se nalazi u lepo uređenom vrtu u Asprovalti, na samo 100 metara od peščane plaže, i nudi smeštajne jedinice za samostalan boravak sa pogledom na vrt i planinu ili na Egejsko more. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

Svi apartmani su elegantno uređeni i imaju balkon, terasu ili popločano dvorište, klima-uređaj i 1 ili 2 odvojene spavaće sobe. Smeštajne jedinice takođe poseduju dobro opremljenu čajnu kuhinju sa mini-frižiderom, pločama za kuvanje i kuhinjskim posuđem za pripremu laganih obroka i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Gosti objekta Studia LITSA mogu da se opuste u uređenom vrtu sa popločanim terasama za sunčanje ili da koriste pribor za roštilj i uživaju u obrocima u opremljenom prostoru za obedovanje na otvorenom. Okolina je idealna za brojne aktivnosti, uključujući planinarenje, vožnju bicikala, ribolov, jahanje i raznovrsne sportove na vodi, poput jedrenja na dasci.

Na 200 metara nalaze se taverne, kafe-barovi i prodavnice. Grad Solun i Međunarodni aerodrom Solun Makedonija udaljeni su 80 km. Do grada Kavala ima 80 km, a do drevne Stagire i istorijskog grada Amfipolisa 20 km. Na raspolaganju vam je i besplatan parking.

1/2 studio: široki ležaj (150 cm) ili dva standardna

1/3 studio: tri standardna ležaja

1/4 studio: dva standardna i široki (120 cm) ležaj

Studia LITSA Studia LITSA

CENOVNIK

Studia LITSA

Cene aranžmana po osobi izražene u evrima (€)

Za kompletnu uplatu smeštaja  odjednom POPUST JE 15%

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
  • Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 15. decembra 2017. godine
  • Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a
  • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, DINA
  • Kreditnim karticama Poštanske štedionice (VISA CLASSIC) na 10 rata, uz uvećanje od 5% na cenu aranžmana.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom — Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine