Santa Beach Hotel

Hotel Macedonian Sun Kalitea

Santa Beach Hotel

Santa Beach Hotel je poznat među našim turistima zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, kao i odlične lokacije. Smešten je na samoj obali, od plaže ga deli samo ulica (oko 30m), dok je od Soluna udaljen 20 kilometara.Nalazi se na plazi koja je nagradjena “plavom zastavicom”
Hotelski sadržaji: Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži su besplatni za goste hotela), bar na bazenu, a la cart restoran i besplatan bežični internet.
Smeštaj:
Standard sobe su klimatizovane i imaju satelitsku TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju i balkon. Maksimalan broj osoba u sobi je tri, jer zbog male kvadrature mogu biti sa najviše jednim pomoćnim ležajem.
Superior sobe su u neo-klasičnom stilu, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, balkon sa bočnim pogledom na more. Nalaze se na petom spratu hotela.
Economy superior porodične sobe sa pogledom na more ( bez balkona ) – 20-22 kvadratna metra, dva osnovna ležaja i dva pomoćna ležaja, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, bez balkona su, imaju pogled na more.
Economy superior sobe sa pogledom na vrt ( bez balkona ) – 20-22 kvadratna metra, dva osnovna ležaja i jedan pomoćni ležaj, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, bez balkona su, imaju pogled na vrt.
Plaža: peščana.
Usluga: polupansion doručak i večera – švedski sto, u zavisnosti od broja gostiju na samom početku i kraju sezone moguća je zamena za set meni.
Višegodišnje zadovoljstvo gostiju i veliki broj “povratnika” odlična su preporuka za ovaj hotel !

Santa Beach Hotel-cenovnik


CENA PROGRAMA UKLJUČUJE:
– Smeštaj u odabranom hotelu u € po sobi dnevno
Organizaciju putovanja u celini
– Predstavnika

CENA PROGRAMA NE UKLJUČUJE:
– Putno osiguranje
– Individualne troškove putnika
– Prevoz do odredišta

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU BANKE INTESA ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
• Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 01. oktobra 2016. godine
• Putem administrativne zabrane  (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan  ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom )
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom
– Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine.