Pariz autobusom

Pariz FRA
Pariz FRA 1
Pariz Trijumfalna kapija FRA
Pariz Diznilend FRA

Pariz autobusom-5 noćenja

Pariz je glavni  i najveći grad Francuske i najposećenija turistička destinacija na svetu. Svake godine Pariz poseti oko 30 miliona turista. Nalazi se u centru Pariskog basena, nad rekom Senom. Rekom je podeljen na dva dela: na severnu, „Desnu obalu“, i na južnu, manju, „Levu obalu“.Pariz  ima spraviom reputaciju najlepšeg i najromantičnijeg grada na svetu, prepunog istorijskih znamenitosti. Zovu ga i Gradom svetlosti i Prestonicom mode, jer je dom najpoznatijim modnih brendova i kozmetike, kao što su Šanel, Dior, Iv Sen Loran, Loreal… Veliki deo grada, uključujući reku Senu, zaštićen je od strane Uneska. Među njegovim brojnim znamenitostima su Versaj,Notrdam,Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, Luvr, Mulen ruž, Lido…

Pariz autobusom – cenovnik

Pariz autobusom 5 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN putovanja (sreda) BEOGRAD – VERONA – SOAVE.

Sastanak grupe u 05.30 h na autobuskoj stanici LASTA (Železnička bb, u neposrednoj blizini glavne autobuske stanice). Predviđeno vreme polaska sa lastinog DOLAZNOG PERONA u 06.00 časova. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Po dolasku u Veronu, šetnja po starom delu grada: Trg Bra, Arena, Trg Erbe i grobnice porodice Skala. Nakon posete Veroni, u večernjim satima smeštaj u hotel u Soaveu. NOĆENJE.

2. DAN (četvrtak ) SOAVE – MILANO – PARIZ.

DORUČAK i odjava iz hotela. Nastavak putovanja za Milano. Po dolasku šetnja i razgledanje grada sa čuvenom milanskom katedralom-remek delom gotske umetnosti. Duže slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen polazak za Pariz. Noćna vožnja do Pariza sa kraćim usputnim odmorima.

3.DAN (petak ) PARIZ – KRSTARENJE SENOM.

Po dolasku panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam… (u zavisnosti od saobraćajnih uslova). U okviru razgledanja fakultativno krstarenje Senom. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne za individualna razgledanja i aktivnosti. NOĆENJE.

4.DAN (subota) PARIZ – VERSAJ – PARIZ.

DORUČAK. Fakultativni odlazak autobusom za Versaj – najluksuznijoj kraljevskoj palati Evrope, obilazak glavnog dvora sa najbogatijom zbirkom umetničkih dela, Dvoranom ogledala… Povratak u Pariz. Ostatak dana slobodan za individualna razgledanja. NOĆENJE.

5.DAN (nedelja ) PARIZ.

DORUČAK. Slobodan dan u Parizu ili celodnevni, fakultativni izlet u Dolinu Loare sa njenim bajkovitim dvorcima . NOĆENJE.

6. DAN (ponedeljak ) PARIZ – DIZNILEND – MINHEN.

DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do 21.00 čas kada je predviđen polazak za Minhen, a mi vam preporučujemo da provedete dan u najatraktivnijem evropskom zabavnom parku Diznilend (fakultativno). Noćna vožnja do Minhena sa kraćim usputnim odmorima.

7.DAN (utorak ) MINHEN – SLOVENIJA (KRANJ).

Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada, šoping i slobodno vreme do polaska za Sloveniju. Dolazak u Kranj u večernjim satima i smeštaj u hotel u centru Kranja. Slobodno veče za individulani obilazak ovog šarmantnog gradića i mogućnost večere u hotelu uz doplatu. NOĆENJE.

8.DAN putovanja (sreda ) SLOVENIJA (KRANJ) – LJUBLJANA – BEOGRAD.

DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela i kraća vožnja do Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada: Prešernov trg,Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet,… i kraće slobodno vreme za individualna razgledanja. Nakon posete slovenačkoj prestonici, polazak za Srbiju u ranim popodnevnim satima i dnevno – nožnja vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 24.00 časa. ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

Uključeno u cenu:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na navedenoj relaciji
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (napomena: pomoćni ležaj u hotelu u Parizu je manjih dimenzija od standardnog ležaja što može bitno uticati na komfor gosta) u hotelima sa 3*/4* na bazi 5 noćenja sa doručkom (kontinentalni ili samoposlužni tzv. “švedski sto”) – 1 noćenje Italia,
 • 3 noćenja u Parizu, 1 noćenje u Kranju (okolina)
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana, kao i troškove organizacije putovanja.

Nije uključeno u cenu:

 • Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
 • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja
  sve druge nepomenute troškove

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE:

Versaj 30€; krstarenje Senom 13€, Dvorci Loare 65€, Diznilend 70€ kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike (od cca 5€ do cca 25€ u zavisnosti od objekta koji se obilazi). Minimalan broj prijavljenih putnika za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, za posetu Versaju 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od predviđenog broja, organizator izleta zadržava pravo ponuditi više, korigovane cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate; individualne troškove. Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner Lord Tavel- 23 boulevard Saint Martin, Paris.
DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU 149 € I RADE SE ISKLJUČIVO NA UPIT

DECA OD 0-11.99 GODINA U STAROSTI U SOBI SA DVE PUNOPLATEŽNE OSOBE OSTVARUJU POPUST OD 60 €..Za ovaj program ne postoji mogućnost korišćenja sopstvenog prevoza.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 100 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana
 • u 4 jednake mesečne rate prilikom rezervacije – čekovima građana, bez kamate
 • kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana.
 • U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

Uz program važe OUP turističke agencije Argus tours Beograd licenca kod APR broj OTP 1/2010