Neos Marmaras

Neos Marmaras je naveće mesto na Sitoniji drugom prstu poluostrva Halkidiki.  Nalazi se na zapadnoj strani poluostrva izmedju mesta Nikiti i Toroni na oko 110 km od Soluna. Prepoznatljiv je po svojoj konfiguraciji tj. brdašcima na kojima je smešten. Sa jedne strane prema Porto Carrasu se nalazi gradska plaža a na suprotnoj strani je Paradiso plaža. U samom mestu postoji nekoliko manjih plažica koje su okružene kafeterijama. Najveći broj tursita se kupa na gradskoj plaži. Oni koji žele mirniji odmor u ovom mestu smešteni su na Paradiso plaži.

Neos Marmaras je idealan za sve kategorije turista. Ovde je dobro kako porodicama sa decom tako i mladima koji žele dobar provod u diskotekama i klubovima. Takodje, u blizini Neos Marmarasa se nalazi jedan od najluksuznijih hotelskih kompleksa-Porto Carras gde mogu uživati svi oni željni luksuznog odmora.U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj prelepih plaža po kojima je Sitonija poznata. Samo nekoliko ćemo napomenuti: Lagomandra, Kalogrija, Agios Ioanis,Kalamitsi,Toroni… Zaista je ovo mesto pravi dragulj u prelepom Toroneos zalivu. U našoj ponudi se nalazi veliki proj privatnog smeštaja kao i hotela kategorisanih od 2-5 *zvezdica.

Apartmani i studiji

Hotelski smeštaj

Sitonija je drugi prst poluostrva Halkidiki. Prepoznatljiva je u turistickim krugovima po svojim prelepim plazama i kristalno čistim morem. Glavni grad je Nikiti odakle je najlakse stići na obe strane prsta. Na sitoniji postoji veliki broj plažica sa belim peskom i tirkiznom bojom mora. Tirkizno more predstavlja zaštitni znak ovog prelepog poluostrva. Pored Nikitija, kao glavnog grada, popularna letovališta su: Psakudija, Metamorfosis, Neos Marmaras, Porto Carras, Toroni, Sarti, Vurvuru.. Pored hotelskog i privatnog smeštaja Sitonija je poznata i po velikom broju taverni, ribljih restorana, kafeterija, diskoteka i noćnih klubova kao i ostalih sadržaja za relaksaciju i odmor.