Mitsis Galini Wellness SPA

Mitsis Galini Wellness SPA

Mitsis Galini Wellness SPA

Mitsis Galini Wellness SPA pripada poznatom lancu hotela Mitsis. Nalazi se u mestu Kamena Vurla, koje je poznato po termalnim izvorima, u živopisnoj dolini eukaliptusa. Od aerodroma u Atini udaljen je 160 km a od plaže 50 m.

Mitsis Galini Wellness SPA ima mnogobrojne sadržaje. Gostima su na raspolaganju tri restorana i tri bara, otvoren bazen sa đakuzijem, otvoren bazen sa termalnom vodom (potreban medicinski uput), spa i wellnes centar, TV sala, teretana, soba za kartanje, služba za čuvanje dece (na upit uz doplatu), besplatan bežični internet kod recepcije, teniski teren, odbojka na plaži i animacija. Za najmlađe goste, hotel je obezbedio dečiji bazen, igralište (za decu od 4 do 12 godina) i mini disko. Ležaljke i suncobrani su besplatni pored bazena dok se na plaži plaćaju. Hotel ima moderno opremljen SPA i welnes centar koji se prostire na 3000m². U okviru Spa centra je bazen sa morskom vodom, bazen sa termalnom vodom, đakuzi, sauna, solarijum, teretana, hamam. Spa centar nudi razne tretmane za negu lica i tela.

Smeštaj: Sobe Mitsis Galini Wellness SPA dobro su opremljene modernim sadržajima. Standardne sobe mogu biti sa pogledom na more ili na baštu, a na podu može biti ili tepih ili mermer. Sve standardne sobe imaju kupatilo, fen, bade mantil i papuče, telefon, telefon u kupatilu, satelitski TV, balkon ili terasu, klima uređaj i mini bar. Odredjene sobe imaju i sef u sobi. Pored opisanog tipa, hotel ima još superior sobe, porodične sobe, tip sobe maisonettes (na dva nivoa) i luksuzne apartmane koji se mogu dobiti na upit.

Usluga je na bazi punog pansiona, obroci se služe po principu švedskog stola.

CENOVNIK
CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI U EVRIMA

CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI U EVRIMA I VAŽE ZA SVE REZERVACIJE I UPLATE 40% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA DO 31.12.2017. 

POPUST IZNOSI 20% NA CENE U TABELI.

• Mogućnost doplate za prevoz busom – 75 EUR (deca 0-2 god ne plaćaju i nemaju svoje sedište)

U cenu aranžmana je uračunato: 

• Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato: 
• Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, boravišne takse u iznosu od 4 evra po sobi/danu koje se plaćaju na licu mesta, ostali individualni troškovi, kao i svi ostali troškovi koji nisu navedeni pod “u cenu aranžmana je uračunato”.

•Dinarski deo aranžmana 1.990 rsd po osobi. Deca od 0-12 god ne plaćaju.

Važne napomene:

• Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

• Plaćanje u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

• Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.

• Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

• Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

• Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično)-agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

• Pravila oblačenja u većini hotela za vreme večere u restoranima, za muškarce je obavezno nošenje dugih pantalona ,a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.

• Program je individualan, rezervacija se vrši na upit.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

•Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.

• Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još minimum 6 meseci po povratku sa putovanja.

• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service doo.

• KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Načini plaćanja:
– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– čekovima građana do 6 mesečnih rata.
– platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
– kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
– kreditnim karticama izdatim od strane EFG banke, moguće je plaćeni iznos podeliti na 3, 6, 9, 12 mesečnih rata (koje kupac aranžmana direktno ugovara sa bankom).
-kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
– preko računa.
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Program putovanja autobuski prevoz:

1.dan BEOGRAD – KAMENA VOURLA Sastanak putnika na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) u 14:30 časova. Polazak autobusa u 15:00 časova. Vožnja teritorijom Srbije, Makedonije, Grčke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan KAMENA VOURLA Dolazak u Kamenu Vourlu u jutarnjim satima. Smeštaj u izabrani hotel ili vilu. Noćenje.

3-11.dan KAMENA VOURLA Boravak u izabranom smeštajnom objektu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

12.dan (poslednji dan boravka) KAMENA VOURLA – BEOGRAD Napuštanje hotela/vile do vremena naznačenog na recepciji predvidjenog za odjavu iz hotela/vile. Slobodno vreme do polaska za Beograd. Planirano vreme polaska busa je u 19:30h. Noćna vožnja teritorijom Grčke, Makedonije, Srbije.

13.dan BEOGRAD Dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim satima.
Kraj programa.

Sopstveni prevoz

Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan – Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan – Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
  • Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 15. decembra 2017. godine
  • Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a
  • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, DINA
  • Kreditnim karticama Poštanske štedionice (VISA CLASSIC) na 10 rata, uz uvećanje od 5% na cenu aranžmana.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom — Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine