Kuca Chloros Nei Pori

Vila Chloros Nei Pori
Vila Chloros Nei Pori 1

Kuca Chloros Nei Pori

Kuća Chloros Nei Pori se nalazi u novom delu Nei Porija na oko 80m do plaže i oko 500m do centra. Jedna je od najlepših vila u Nei Poriju, sagrađena 2008. god.

Kuća Chloros Nei Pori je moderno uređena i opremljena, dvospratna vila u svom sastavu ima studie i apartmane za smeštaj dve, tri, četiri, pet i šest osoba od kojih pojedini imaju pogled na more. Supermarket je u neposrednoj blizini. Gosti kuće „CHLOROS“ mogu koristiti bazen hotela „EVILION“ uz konzumaciju jednog pića. Higijenu u studiima i apartmanima gosti održavaju sami, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

SADRŽAJ: KUĆA CHLOROS NEI PORI ima malo dvorište, hol sa garniturama za sedenje, mogućnost parkiranja u blizini vile.

Kuća Chloros Nei Pori – pogledajte više o Nei Poriju

Vila Chloros Nei Pori – cenovnik

Vila Chloros Nei Pori cenovnik

ARANŽMAN OBUHVATA: Najam studia za 10 noćenja/11 dana, troškove organizacije i usluge predstavnika agencije.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz, međunarodno zdravstveno osiguranje i individualne troškove.
POPUSTI ZA DECU U APP:
Dete do 2 godine u zajedničkom ležaju – besplatno.

ORGANIZATOR PUTOVANJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

 OPIS APARTMANA:
1/2 studio – dva standardna spojena ležaja; (max dve odrasle osobe i jedno dete do 2 god.)
1/3 studio – jedan francuski ležaj širine 140-150cm i jedan standardni ležaj; (max 3 odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje dece do 10 god.)
1/3+1 studio – jedan francuski ležaj širine 150cm, jedan standardni ležaj i fotelja na razvlačenje; (max 3 odrasle osobe jedno dete do 10 god.)
1/4 studio – dva francuska ležaja širine 140cm; (max 4 odrasle osobe ili 3 odrasle i dvoje dece do 10 god.)
1/4+1 studio – dva francuska ležaja širine 140cm i fotelja na razvlačenje; (max 4 odrasle osobe i jedno dete do 10 god.)
1/6 app – Dva francuska ležaja širine 140cm u sobi sa kuhinjom, odvojena soba za spavanje (francuski ležaj širine 130cm i jedan standardni ležaj, posebno kupatilo), 1/6 app ima dva kupatila i dva klima uređaja; (max 6 odraslih osoba.i jedno dete do 2 god.)

SADRŽAJ STUDIA: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo sa tuš kabinom sa hidromasažerima, predviđeni broj ležaja, orman, noćni ormarić, toaletni sto sa ogledalom, stočić za prtljag, televizor, klima uređaj, komarnik (zaštitna mreža od komaraca), terasa sa garniturom za sedenje.

SADRŽAJ APP: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), 2 (dva) francuska ležaja, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom sa hidromasažerima, odvojena soba za spavanje sa 1 (jednim) francuskim ležajem i 1 (jednim) standardnim ležajem, posebno kupatilo, orman, noćni ormarići, toaletni sto sa ogledalom, stočić za prtljag, televizor, klima uređaj, komarnik (zaštitna mreža od komaraca), terasa sa garniturom za sedenje.