Hotel Danai Beach Resort & Villas

Hotel Danai Beach
Hotel Danai Beach

Hotel Danai Beach

Hotel Danai Beach se nalazi između letovališta Metamorfosis i Nikiti, okružen borovima i smešten na predivnoj peščanoj plaži. Izuzetno luksuzan hotel nalazi se na predivnoj obali Egejskog mora. Hotel Danai Beach nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Sastoji se od trinaest zasebnih vila-apartmana, 60 apartmana i tri vile. Svaka vila-apartman ima sopstveni bazen, većina ima jakuzzi, sve su klimatizovane, imaju SAT TV, telefon, minibar i kupatilo. Hotel Danai Beach Resort & Villas ima centralni bazen (pored trinaest privatnih), prodavnicu nakita, garderobe, nekoliko a la carte restorana, parking, sefove, saunu, fitness centar, vinoteku, kao i specijalni servis za posebne zahteve gostiju. Gostima su na raspolaganju i  teniski tereni, bilijar, sportovi na vodi i čamci za plovidbu. Usluga u hotelu Danai Beach Resort & Villas je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Hotel Danai Beach Resort & Villas uključen je u kolekciju luksuznih hotela na svetu “The Leading Hotels of the World”. Najčistiji vazduh, bujna vegetacija uz veličanstvenu peščanu plažu. Idealno mesto za nezaboravan odmor.

 • Junior suite (30-35-m2)- spavaća i dnevna soba.
 • Deluxe Junior Suite (35-40 m2)- spavaća i dnevna soba.
 • Two bedroom suite (80m2)- sastoji se od dve prostorije, 2 kupatila, veći balkon.
 • Executive Two Bedroom Suite (120 m2)- Pogled na more, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, veci balkon.
 • Suite (42-58m2)-Spavaća i dnevna soba/kombinovano, u nekim apartmanima i mermerni kamin.
 • Pool suite (55-60m2)- Komforna spavaća soba i dnevni boravak sa staklenim zidom, pogled na privatnu terasu, zagrejan bazen. Kupatilo sa kadom i tuš kabinom.
 • Danai suite (75m2)- Spavaća i dnevna soba sa kaminom, prostrana terasa, 2 kupatila.
 • Presidential suite (125m2)- može se kombinovati sa drugim sobama (Junior Suite), nalaze se na prvom spratu centralne zgrade, sa pogledom na more. Spavaća, dnevna soba, 2 kupatila (u jednom je hiromasažer i tuš), Hi-fi stereo-sistem.
 • Executive pool suite (75m2 – terasa sa bazenom 60 m²-slatka voda), direktan pogled na more, 2 prostorije (spavaća i dnevna sa kaminom), mermerno kupatilo sa hidromasažerom i tušem, Hi-fi stereo-sistem.
 • Honeymoon Executive Pool Suite (~ 75 m2, terasa sa bazenom – 70m2) Soba sa velikom terasom i bazenom (slatka voda), direktan pogled na more. 2 sobe (spavaća i dnevna soba sa kaminom). Mermerno kupatilo sa đakuzijem i tušem, Hi-Fi sistem.
 • Mediterranean suite (190m2)- pogled na more, 2 sobe (spavaća i dnevna sa kaminom), kupatilo (sa đakuzijem i tušem), fen, kućni bioskop, Hi-fi, veći balkon.
  Danai villa ( 195m2)- privatna terasa i ugrejan bazen, direktan pogled more. 3 sobe ( 2 spavaće -sa staklenim zidom, jedna je sa pogledom na more, druga sa pogledom na terasu) i dnevna soba, 2 kupatila (jedna sa tušem i druga sa hidromasažerom), 2 televizora.
 • The Mandarin villa ( 750m2)- 3 spavaće sobe i 3 kupatila (đakuzi i tuš), kamin, antikvitetsko venecijansko ogledalo, salon sa kuhinjom, garderober, prostrana terasa u dva nivoa sa pogledom na more, krevet sa baldahinom, privatni bazen, garnitura za sedenje.
 • The White villa ( 950m2)- dvospratna vila – 4 spavaće sobe, garderober, dnevna soba sa kaminom, kuhinja, trpezarijski sto i stolice, 4 kupatila, hidromasažer, tuš. Prostrana i raskošna terasa u dva nivoa sa očaravajućim pogledom na more (na vrhu-privatni bazen sa grejanjem), raskošna garnitura, krevet sa baldahinom.
 • The Vila of the Blue Riviera ( 450 m2)- Dvorište (700 m2) – drveće limuna i pomorandže, borovina. Privatni bazen, lepo dvorište u bašti. 3 prostrane spavaće sobe, 2 mermerna kupatila, 2 dopunska WC, veliki dnevni boravak sa sopstvenim barom i kuhinjom, klima, plazma TV, DVD/CD plejer, SAT TV, mini-bar. Uz klavir u dnevnoj sobi pruža se mogućnost privatne večere (na upit). Vila ima sopstveni Wellness centar, pored spavaće sobe. Opuštajući udoban krevet za masažu, kupanje u mermernoj kadi, elegantni kauč, umetnička dela. Klizni krov omogućava gostima nezaboravne momente pod plavim nebom. Vila nudi luksuzan komforan boravak.