Hotel Xenia Uranopolis

Hotel Macedonian Sun Kalitea
xenia-hotel-uranopolis
xenia-hotel-uranopolis-8

Hotel Xenia Uranopolis

Hotel Xenia je simpatičan mali hotel na Atosu. Hotel se stalno renovira i ulepšava tako da je svake godine neko prijatno iznenadjenje u ovom hotelu. Tako su nedavno pripojene nove tri dvospratne zgrade, internet kafe, SPA centar (700 m2), bar, lobi.

Ostale usluge i sadržaji u hotelu: restoran, Panorama Pool Bar & Bistro, Oasis Beach Bar, internet kafe, perionica, spa centar, teniski teren (u Agionissi Resortu), bazen, dečiji bazen, dečije igralište, peškiri za plažu, frizer, krevetac i čuvanje dece na zahtev, đakuzi, suvenirnica, taverna, zlatara, biblioteka, doktor na poziv, soba za odlaganja prtljaga.

Ovaj hotel je idealan za porodice sa malom decom kao i za sve one zaljubljenike u prirodu, lepe plaže i kristalno čisto more.Hotel je koncipiran tako da se svakom gostu poklanja pažnja i pravi se porodična atmosfera. Akcenat vlasnika je na higijeni u hotelu i animaciji najmladjih. Ovaj hotel je za svaku preporuku.

U ovom hotelu postoji WI-FI internet koji se posebno doplaćuje u iznosu od 5 era na dan. U okviru hotela postoji parking koji je besplatan za goste hotela.

Hotel Xenia Uranopolis cenovnik

XENIA HOTEL

Hotel Xenia ima kapacitet od 88 soba sa pogledom na more (60 dvokrevetnih u glavnoj zgradi + 28 dvokrevetnih u bungalovima). Sobe u bungalovima u prizemlju su renovirane 1998. godine. U njima može da boravi najviše 4 osobe. U okviru hotela postoje soba za osobe sa posebnim potrebama. Sve soba imaju: klima uređaj/grejanje, mini bar, SAT TV, fen, balkon/terasu, kupatilo sa tušem ili kadom, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, papuče. U sobe se može smestiti najviše tri osobe.

Iz Uranopolisa je moguce organizovati posetu manastiru Hilandar. Naravno pre toga je potrbno dobiti vizu za Svetu Goru koja se dobija u mestu Uranopolis. Ukoliko ste raspoloženi za posetu najvećoj srpskoj svetinji agencija Happy tours će Vam to organizovati. Podrazumeva se da je ovo moguće organizovati samo muškarcima.