Hotel Village Mare

Hotel Macedonian Sun Kalitea
HOTEL VILLAGE MARE METAMORFOSIS
HOTEL VILLAGE MERE METAMORFOSIS

Hotel Village Mare-Metamorfosis,Sitonija

Hotel Village Mare je jedan od najlepših hotela na Halkidikiju. Smešten je na svega 150 metara od sopstvene peščane plaže na kojoj se nalaze ležaljke i suncobrani za goste hotela. Hotel Village Mare odiše mirnom i prijateljskom atmosferom. Nalazi sa na malom uzvišenju okruženom divnim zelenilom. U baru pored prelepog bazena možete uživati u osvežavajućim pićima, koktelima i relaksirajućoj morskoj atmosferi. Hotel je projektovan od 11 manjih zgrada i glavnom zgradom. Hotel Village Mare nudi uslugu all inclusive sa izuzetnom ponudom na bazi švedskog stola. Poseduje dva spoljašnja bazena od kojih jedan poseduje deo za decu. Od sportskih aktivnosti možete upražnjavati odbojku na plaži, stoni tenis, pikado ili bilijar. Hotel Village Mare je udaljen od Metamorfosisa 1,5 km.

Sve smeštajne jedinica u hotelu Village Mare obuhvataju deo za sedenje sa TV-om sa satelitskim kanalima. Sve sadrže klima-uređaj, električno kuvalo za vodu i fen za kosu. Pojedine smeštajne jedinice nude opremljenu čajnu kuhinju.

Hotel Village Mare  sadržaj: bar, bar pored bazena, bilijar, dečiji bazen, dečiji zabavni park, internet priključak, lekarska ordinacija, mini market, otvoreni bazen, parking, recepcija, restoran, snack bar, suncobrani i ležaljke pored bazena, otvoreni teniski tereni, teren za odbojku, tv sala…

Standardne sobe: su površine oko 21 kvadrata, namenjene za 2-3 osobe.

Mezonete: imaju oko 32-36 kvadrata, sastoje se iz donjeg nivoa sa sofom i krevetom na sprat i gornjeg nivoa sa velikim bračnim krevetom, gledaju na baštu ili na more i namenjene su za 2-4 osobe.

Apartmani: imaju oko 32-35 kvadrata, sastoje se iz spavaće sobe i dnevne sobe sa opremljenom kuhinjom i aparatom za kafu/čaj, moguće je smestiti do 5 osoba.

Živopisno selo Nikiti nalazi se na 6,5 km. Osoblje recepcije koja radi non-stop može za vas organizovati iznajmljivanje automobila.

12% POPUSTA UKLJUČENO U CENU ZA UPLATE U CELOSTI DO 31.12

HOTEL VILLAGE MARE METAMORFOSIS

CENA PROGRAMA UKLJUČUJE:
– Smeštaj u odabranom hotelu u € po sobi dnevno

Organizaciju putovanja u celini
– Predstavnika

CENA PROGRAMA NE UKLJUČUJE:
– Putno osiguranje
– Individualne troškove putnika
– Prevoz do odredišta

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
• Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 01. oktobra 2016. godine
• Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom