Hotel Trypiti Bungalows

Hotel Trypiti Bungalows

Hotel Trypiti Bungalows

Hotel Trypiti Bungalows-Tasos

Hotel Trypiti Bungalows se nalaze na jugu ostrvana oko 120m od Trypiti plaze.Nekada su bili najluksuzniji smestajni objekat na jugu ostrva.Ipak, kvalitet usluge i hrane je ostao na visokom nivou, te je ovaj smestaj idealan za one koji zele All inclusive varijantu, kako na letovanju ne bi mislili o kuvanju i extra troskovima.

Hotel Trypiti Bungalows se sastoji iz vise objekata koji su rasporedjeni stepenasto na uzvisenju iznad Tripiti plaze. Okruzen zelenilom, uglavnom borovima, hotel je prava oaza mira i hladovine.U velikom broju objekata rasporedjene su dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe.Mogucnost izbora sobe je zaista velika. Neke sobe imaju francuske lezajeve, dok druge imaju singl lezajeve,a u cetvorokrevetnim sobama koje su uglavnom u prizemlju osim francuskog lezaja nalazi se krevet na sprat za dvoje dece. Sve sobe imaju kupatila, klima i TV uredjaj, terase.
Signal za bezicini internet je dostupan oko bazena i u lobiju hotela i u nekim sobama.
Hotel Trypiti Bungalows ima zaista veliki bazen koji je okruzen visokim borovima i predstavlja idealno mesto za izlezavanje.
Bungalovi se nalaze iznad magistrale, ali pored bazena nalazi se podzemni prolaz do plaze pa magistrala ne mora da se prelazi. Plaza je udaljena 120m od Hotel Trypiti Bungalows(bazena).