Hotel Toroni Blue Sea

Hotel Toroni Blue Sea 1

Hotel Toroni Blue Sea

je hotel sa četiri zvezdice i nalazi se na prelepoj peščanoj plaži u Toroniju. Hotel Toroni Blue Sea u svom sastavu poseduje sopstveni restoran otvorenog tipa i nudi specijalitete kako grčke tako i intrenacionalne kuhinje. U okviru hotela se nalazi wellness centar u kom gosti hotela mogu uživati i opustiti se u relaksirajućoj atmosferi. Sve sobe u hotelu su sa balkonima i imaju pogled na bazen i na lepo Egejsko more. Hotel svojim gostima nudi besplatan bežični internet, koji je dostupan je u lobiju i zajedničkim prostorijama u blizini recepcije.

Hotel Toroni Blue Sea je kompleks koji se sastoji iz nekoliko zgrada. U okviru glavne zgrade nalaze se recepcija, loby, interenet kutak, glavni restoran, taverna. zgrade se nalazi bazen odrasle i decu sa pool barom. Ovde se možete okrepiti i uživati u koktelima i pićima. Usluga u hotelu Blue sea je na bazi polupansiona (dorucak i večera–švedski sto). Hotel je tako projektovan da sve sobe imaju direktan ili bočni pogled na more.

Hotel Toroni Blue Sea cenovnik

Hotel Toroni Blue Sea ima sledeće vrste soba:

  • Standard sobe veličine 25m2,
  • Suprior sobe veličine 32 m2,
  • Family sobe veličine 32m2 za smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta (francuski ležaj plus sofa),
  • Family soba sa kuhinjom sa dve zasebne sobe za spavanje,
  • Suite apartmani veličine 54 m2 sa dve zasebne sobe za spavanje (bračni krevet plus dva odvojena).

Sobe su kompletno opremljene i poseduju klima uređaje, mini bar, frižider i satelitsku televiziju. U okviru hotelskog kompleksa nalazi se dobro snabdeven super market. Toroni Blue Sea Hotel ima izuzetno ljubazno osoblje koje vodi brigu o vama za sve vreme Vašeg boravka. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni za goste hotela.

Restoran nudi uslugu polupansiona na bazi švedskog stola sa raznovrsnim, svežim i ukusnim jelima. Sveže morske plodove i riblje specijalitete možete probati u hotelskoj taverni Stergios, gde se jednom nedeljno održavaju večeri grčke muzike.

Hotel Toroni Blue Sea preporučujemo svim strukturama kako porodicama tako i parovima. Mladi mogu naći zabavu u neposrednoj blizini u mestu Neos Marmaras gde se nalazi jedna od najvećih diskoteka na Halkidikiju.