Hotel Simantro Beach

Hotel Macedonian Sun Kalitea
hotel simantro beach

Hotel Simantro Beach

Hotel Simantro Beach-Kasandra,Nea Potidea

Hotel Simantro Beach se nalazi na severo-zapadnoj strani Kasandre u Sani području.

Hotel Simantro Beach je izgradjen u manastirskom stilu. Na grčkom „simantro“ znači zvono.

Kapacitet Hotel Simantro Beach je 346 soba u 15 različitih zgrada, koje su raspoređene u obliku slova „U“. Vrste soba: jednokrevetne, dvokrevetne, porodične i apartmani. Jednokrevetne sobe su zapravo dvokrevetne sa odvojenim krevetima. Dvokrevetne sobe su predviđene za najviše dve osobe. Gosti mogu da biraju između bračnog kreveta ili dva standardna kreveta. Takođe, na gostima je izbor kategorije A (bliže plaži, imaju đakuzi) i B (pogled na šumu i kompleks). Porodične sobe su predviđene za najviše 5 osoba. One mogu imati francuski krevet ili standardni krevet i krevete na sprat. Takođe, postoji mogućnost odabira soba u prizemlju ili spojenih soba. Ukupno ima 21 apartman, koji se sastoji iz dnevne sobe sa spavaćim delom, odvojene sobe sa francuskim krevetom i kupatilom, balkona. Dostupne su sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju: klima uređaj/grejanje, kupatilo sa kadom i fenom, balkon/verandu, mini frižider, SAT TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, sef.

Glavni restoran „Naos“ (na grčkom hram) služi doručak, ručak i večeru (švedski sto). Doručak od 7 do 10 h, ručak od 13 do 14:30, večera od 18:30 i 21 h. A la carte restoran „Troulos“ služi večeru od 20:30 do ponoći. A la carte taverna „Olympos“ na plaži radi od 12 do 18 h, i ima specijalni meni od 13 do 14:30 h kada se služi sveža riba ili laki ručak. Bar pored bazena radi od 10 do 17:30, i služi osvežavajuća pića, grickalice i sladoled, sveže ceđene sokove, grčku kafu. Bar na plaži „Maistrali“ služi kafu, kolače, sladolede, pića i kafu preko dana, a uveče koktele uz muziku. Macedonian bar se nalazi u lobiju hotela id radi od 16:30 do 01 h.

Hotel Simantro Beach, hotelska plaža je peščana ima ležaljke i suncobrane, i nagrađena je plavom zastavicom.

Ostale usluge i sadržaji u Hotel Simantro Beach: restorani, barovi, 4 bazena, animacije, mini market, spa, teretana, konferencijska sala, surfovanje, jet ski, skijanje na vodi, kanu, ronjenje, 3 teniska terena, dva terena za odbojku na plaži, stoni tenis, mini golf, aerobik, teretana, spa.

 

 

 

               

CENA PROGRAMA UKLJUČUJE:
– Smeštaj u odabranom hotelu u € po sobi dnevno

Organizaciju putovanja u celini
– Predstavnika

CENA PROGRAMA NE UKLJUČUJE:
– Putno osiguranje
– Individualne troškove putnika
– Prevoz do odredišta

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
• Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 01. oktobra 2016. godine
• Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom
— Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine.