Hotel Mediteran Bečići

crna-gora-montenegro
Hotel Mediteran
Hotel Mediteran

Hotel Mediteran Bečići

Hotel Mediteran je veoma moderan hotel, bogat sadržajima, nalazi se na 100 metara od sopstvene plaže. Gostima Hotel Mediteran pruža se mogucnost da uživaju u jedinstvenom ambijentu koji je spoj prirodnih elemenata: vode, kamena i zelenila. Sam element vode je posebno značajan za celi koncept hotela gde je bazenima prekrivena površina od preko 1750 m².

Za goste Hotel Mediteran je predvidjen smeštaj u standard sobama bez balkona i standard sobama sa balkonom kao i de luxe sobama.  U sobama se nalaze klima, mini bar, sef, kablovska / pay TV, telefon sa direktnom linijom, internet priključak, kupatilo sa fenom kadom ili tuš kabinom.

Hotel Mediteran sardzi: a la carte restoran, aperitiv i lobby bar, nacionalni restoran, noćni klub,dve restoranske bašte, dve konferencijske sale, kongresni i bioskopski centar, salu za bilijar i stoni tenis, umetničku galeriju, frizerski salon, prodavnice, … Za rekreaciju gosti hotela mogu koristiti spa & wellness centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom ,dva whirpool-a, dva jakuzzi-a, više hidromasažnih kada i kabina, razne saune, solarijum, fitness centar, masažni centar , kozmetički salon i parking sa garažom. Gostima je obezbedjen deo bečićke plaže na kojoj se nalazi restoran-picerija kao i  ležaljke i suncobrani koji su uključeni u cenu. Jedan deo plaže je osmišljen za decu kojoj su na raspolaganju dečije igralište i animator.

AQUA PARK Hotel Mediteran.
Jedinstveni aquapark na crnogorskom primorju, ukupne površine 7.500 m2, kapaciteta 1000 osoba, sa nekoliko kaskadnih bazena, toboganima, više jacuzzi-a, vodenim i kafe barovima, platoima za sunčanje, zelenim površinama. Poseban deo aquaparka predstavlja tzv sportski kompleks – tereni za tenis, košarku i odbojku.

*Doručak, švedski sto.

Hotel Mediteran Bečići cenovnik


Cena uključuje: korišćenje hotelske plaže ( ležaljke suncobrani i peškiri uključeni u cenu), otvorenog i zatvorenog bazena sa dva whirpoola i ležaljkama , internet u sobi, otvoreni parking.

Doplate →boravišna taksa i osiguranje – odrasli 1,50 eur, deca od 2 do 12. godina 0,50 eur , po osobi i danu; dečiji krevetac 5,00 eur dnevno i obavezan je za decu do 3 godine; polupansion (švedski sto) 12,00 eur po osobi i danu (važi i za decu do 13 godina); all inclusive usluga 18,00 eur po osobi i danu. Minimalan boravak 5 noćenja.

Popusti → dete do 3 godine – gratis ( obavezan krevetac ); dete od 3 do 13 godina na pomoćnom ležaju 50%; dete od 3 do 12 godina na osnovnom ležaju 20%; treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 30%.
Napomena: Pomoćni ležaj je moguć samo u standard sobi,pogled vrt, balkon

Aqua Park: odrasli plaćaju 15,00 eur , deca plaćaju 10,00 eur dnevno.

U periodu od 15.06. do 15.09.2016. za goste hotela ulaz je besplatan.

CENA PROGRAMA UKLJUČUJE:
– Smeštaj u odabranom hotelu u € po sobi dnevno

Organizaciju putovanja u celini
– Predstavnika

CENA PROGRAMA NE UKLJUČUJE:
– Putno osiguranje
– Individualne troškove putnika
– Prevoz do odredišta

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
• Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 01. oktobra 2016. godine
• Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom
— Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine.