Hotel Magnolija Becici

Hotel Magnolija Becici smešen u Bečićima u živopisnom pejzažu mediteranskog mora, 2 kilometra od grada Budve i 23 kilometra od međunarodnog aerodroma Tivat, u jednom od najpoznatijih elitnih destinacija za odmor.

Hotel Magnolija Becici poseduje 3*, međutim njegova oprijemljenost i infrastruktura su ekvivalentni hotelu sa 4*. Udaljenost od mora je oko 150 metara.Hotel “Magnolija” se nalazi pored najskupljih hotela Crnogorske obale, a svojim bogatim sadrzajem nudi odmor po veoma prihvatljivim cenama. Udaljen svega 150m od pescane plaže Bečići-Rafailovići koja je duga više od 3km.

Nedaleko od hotela Magnolija se nalazi jedini u zemlji akva park , gde je svima koji zele dozvoljen pristup uz skromno plaćanje.

U samom Hotelu “Magnolija” se nalazi otvoreni bazen koji radi samo za goste hotela. Na prvom spratu se nalazi restoran sa dvijema otvorenim terasama i velikom rostilj zonom.

Gosti hotela prilikom boravka sami mogu da biraju vrstu usluge: bez obroka, samo doručak ( po principu “švedski sto” ), polupansion (doručak “švedski sto” + večera).

U neposrednoj blizini se nalaze 3 prodavnice, apoteka, spa-centar, brojni restorani, kafići i barovi na plaži.Osnovne smeštajne kapacitete Hotela “Magnolija” čine dvokrevetne (DBL) i trokrevetne (TRPL) sobe , a takođe i apartmani za četiri osobe sa dve prostorije (App 04). Na najvišem 4-tom spratu hotela se nalaze četvorokrevetni apartmani na dva nivoa (App 04/duplex) i petokrevetni (App 05/duplex) apartman. Praktično sve sobe ( osim apartmana sa dve sobe App 04) imaju pogled na more (SV-sea view). U svakoj sobi se nalazi francuski ležaj ,( TRPL imaju dodatni ležaj na razvlačenje), kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima , mini bar, kablovska TV, telefon, wireless, terasa sa baštenskom garniturom.

Četvoro krevetni apartmani imaju spavaću sobu i dnevni boravak. Kod apartmana na dva nivoa (dupleks) dnevni boravak se nalazi na prvom nivou, a spavaća soba na drugom nivou.U spavaćoj sobi ima francuski ležaj , dok se u dnevnom boravku nalazi – ležaj na razvlačenje i fotelja. Apartman takođe ima kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, mini bar, kablovsku TV, wireless i terasu sa baštenskom garniturom.S obzirom da je u hotelu usluga polupansiona nijedna smeštajna jedinica , osim App 05/dupleks , nema čajnu kuhinju. Ukoliko je potreban dečji krevetac on se dobija besplatno. Svakodnevno se vrsi čišćenje soba i promena peškira.

Kao eksluzivna ponuda hotela nudi se najbolji apartman – petokrevetni apartman na dva nivoa App 05/duplex( No 306A). Na prvom nivou apartmana se nalazi dnevni boravak sa dvosedom, televizorom, potpuno opremljenom kuhinjom , mini barom i malim stočićem. Na prvom nivou se nalaze dve spavaće sobe.U jednoj se nalazi ležaj na razvlačenje i fotelja. Druga spavaća soba predstavlja poseban odvojen prostor sa francuskim ležajem i sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom. U dupleksu App 05 se nalaze klima, kablovska TV, wireless, lođa i dve terase sa baštenskom garniturom i pogledom na more. Vrši se svakodnevno čišćenje i menjanje peškira.

Cene su date po osobi dnevno na bazi Noćenja sa doručkom ( BB )

TIP SMEŠTAJA

01.05– 31.05

01.09– 30.10.

01.06 – 30.06

01.07. – 31.08.

SOBE

Dvokrevetna soba

38,00

43,00

52,00

Trokrevetna soba 1/2+1

38,00

43,00

52,00

Apartmani sa pom. lezajem 1 / 2+3

40,00

46,00

56,00

APARTMANI

Apartmani duplex

42,00

45,00

55,00

Apartmani duplex,

45,00

51,00

62,00

NAPOMENA

Doplata za korištenje polu pansiona iznosi 9,00 € po osobi dnevno
Doplata za jednokrevetnu sobu je +50% na navedene cijene
Djeca do 2 godine starosti sa roditeljima gratis
Djeca od 2 do 12 godina zajedno sa odraslim: jedno dijete ima 30% popust ukoliko koristi dodatni ležaj, drugo dijete ima 50% popust ukoliko spava sa roditeljima,
Boravisna taksa nije uracunata u cijenu. Gost je obavezan da plati 0,80 € po osobi na dan za taksu. Gosti koji imaju od 12 do 18 godina imaju popust od 50% , dok djeca ispod 12 godina su oslobodjena placanja boravisne takse.
Osiguranje je obavezno i plaćaju ga svi gosti 0,50 € po osobi dnevno.