Hotel Lagomandra Beach

Hotel Lagomandra beach
Hotel Lagomandra beach 7

Hotel Lagomandra Beach

Hotel Lagomandra Beach je jedan od dva hotela u okviru kompleksa. Pored ovog hotela, koji se nalazi na samoj plaži, postoji hotel Lagomandra beach. Oba hotela su sa 4* i imaju zajedničku poznatu Lagomandra plažu. Plaža Lagomandra je pravi mali Raj na zemlji. Odmah pored plaže, postoji borova šuma, koja daje osećaj osveženja i prirodne lepote. Plaža je podeljena na dva dela malim rtom. Severni deo plaže, je organizovan sa ležaljkama i suncobranima kao i sa Beach Bar-om u kome možete da se osvežite tokom celog dana. Na južnom delu, možete da uživate u većoj slobodi i divljini i da probate sportove na vodi. Pored svega toga, plaža je pokrivena sitnim zlatnim peskom koji zapljuskuje kristalno čista voda.

Hotel Lagomandra Beach preporucujemo svim kategorijam turista.U ovom hotelu zadovoljstvo mogu pronaci svi.Fantasticno okruzenje sa borovom sumom koja se naginje iznad same plaze,kristalno cisto more,izuzetna ljbaznost osoblja hotela,odlicna usluga hrane,pica i dodtnih sadrzaja….Ovaj hotel je za svaku preporuku.

ISHRANA: polupansion – doručak i večera na bazi švedskog stola.


Cene su izražene u eurima po osobi dnevno.
BEZ DINARSKOG DELA ARANŽMANA

ZA UPLATE U CELOSTI ODOBRAVAMO DODATNIH 10% POPUSTA

CENA PROGRAMA UKLJUČUJE:
– Smeštaj u odabranom hotelu u € po sobi dnevno

Organizaciju putovanja u celini
– Predstavnika

CENA PROGRAMA NE UKLJUČUJE:
– Putno osiguranje
– Individualne troškove putnika
– Prevoz do odredišta

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
  • Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 15. decembra 2017. godine
  • Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a
  • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, DINA
  • Kreditnim karticama Poštanske štedionice (VISA CLASSIC) na 10 rata, uz uvećanje od 5% na cenu aranžmana.

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom — Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine.