Hotel Ikos Oceania

Hotel Ikos Oceania

Lokacija: Ikos Oceaniaudaljen je 50 km od aerodroma u Solunu i 1,5 km od mesta Nea Moudania.

Opis hotela: Ikos Oceania je hotel sa 5 zvezdica. Vrhunski ugođaj na obali Halkidikija. Ovo je jedan od najekskluzivnijih hotela na Halkidikiju, sagrađen je 2005. godine. Kompletno je renoviran 2015. godine i deo je lanca hotela Ikos Resort hotela. Otvoren je od 27. marta do 31. oktobra i radi 7 dana u nedelji. Hotel Ikos Oceania ima kapacitet od je 298 soba i apartmana, od kojih većina ima privatan balkon.

Hotel Ikos Oceania cenovnik


Cene su izražene u eurima po osobi dnevno.
BEZ DINARSKOG DELA ARANŽMANA

ZA UPLATE U CELOSTI ODOBRAVAMO DODATNIH 10% POPUSTA

CENA PROGRAMA UKLJUČUJE:

– Smeštaj u odabranom hotelu u € po sobi dnevno
Organizaciju putovanja u celini
– Predstavnika

CENA PROGRAMA NE UKLJUČUJE:
– Putno osiguranje
– Individualne troškove putnika
– Prevoz do odredišta

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
• Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 01. oktobra 2016. godine
• Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom
– Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine.

Opis soba: 

  • Dvokrevetne i superior dvokrevetne sobe su površine 30 m2 (maksimum tri osobe), imaju dva standardna ili jedan francuski ležaj i pomoćni ležaj.
  • Junior suite je površine 35 m2 (spavaća i dnevna soba, za dve odrasle osobe i dvoje dece), imaju dva standardna ili jedan francuski ležaj i sofu, pogled more.
  • Porodični suite sa jednom spavaćom sobom je površine 48 m2 (dnevna soba i odvojena spavaća soba, za maksimum četiri osobe), imaju dva standardna ili jedan francuski ležaj i sofu.
  • Deluxe Junior Suite obuhvata površinu od 35 do 40 m2 (spavaća i dnevna soba, za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece), imaju dva standardna ili francuski ležaj u spavaćoj i sofu u dnevnoj sobi.
  • Deluxe porodični suite sa jednom spavaćom sobom je površine 55 m2 (spavaća i dnevna soba, za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece).
  • Deluxe porodični suite sa dve spavaće sobe zauzima površinu od 88 m2 (trpezarija, dnevna soba, glavna spavaća soba sa prostorom za garderobu i kupatilom,  druga spavaća soba sa kupatilom).
  • Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen, terasu/balkon, klima uređaj, SAT TV, sef, mini bar/frižider, telefon, aparat za čaj/kafu.

Sadržaj: Hotel Ikos Oceania u svom sklopu ima nalaze četiri a la carte restorana (Ouzo, Fusco, Anaya, Provence) i 6 barova. Hotel Ikos Oceania ima sopstvenu plažu koja je peščana, duga 350 m, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima. Tokom celog dana, služe se grickalice, hrana i piće, koji su uključeni u All Inclusive uslugu. Za porodice za decom, obezbeđeno je čuvanje dece na plaži. Takođe, usluga luksuznih terapija u Spa centru na plaži je dostupan gostima. Postoje dečiji i bazen za odrasle, kao i zatvoreni bazen koji se greje, i privatni bazen za Deluxe goste. Na svim bazenima su obezbeđene ležaljke i peškiri, kao i celodnevna usluga konobara. Internet je besplatan u svim javnim prostorijama. Za decu, od najmlađih do tinejdžera, zagarantovan je nezaboravan provod. Za bezbednost dece, ali i dobar provod se brine kompanije za negu dece sa kvalifikovanim i iskusnim osobljem. Hotel Ikos Oceania ima heros jaslice & Heroes dečiji klub – radno vreme: 10-13 h, 13-15 h, 15-18 h. Just4Teens (otvoren od 1. jula do 1. septembra) – radno vreme: 10-13 h, 15-18 h. WWKC Fudbalska akademija (otvorena od 18. maja do 31. mvgusta) – radno vreme: od ponedeljka do subote 10-12 h – za decu od 5 do 8 godine; 17-19 h – za decu od 9 do 14 godina.

Hotel Ikos Oceania Spa centar – Sastoji se od sedam soba za tretmane u kojima rade iskusni terapeuti, koji su tu da ugode gostima. Ikos Spa centar gostima nudi i niz drugih objekata, kako bi usluga bila kompletna: zatvoreni bazen i đakuzi, hamam, saunu, fitnes studio, frizerski salon i salon za nokte.

Ostali sadržaji uključeni u All Inclusive koncept: dva teniska terena (sa opremom), fitnes studio i Spa, terne za skvoš (sa opremom), obuka za ronjenje u bazenu, iznajmljivanje bicikli, surofvanje (sat vremena u toku boravka), kanu, ronjenje, veslanje, pedaline, stoni tenis, odbojka na pesku, fudbal na pesku, tenis na plaži, vaterpolo, badminton, košarka, mini fudbal, prostorija za kardio trening, Cross Fit, aerobik, akvabik, zumba, joga za početnike, pilates, pešačenje.

Hotel Ikos Oceania nudi sadržaje uz doplatu: katamaran; škole za jedrenje, surfovanje, plivanje, fudbal, tenis, skijanje na vodi, ronjenje; banana, jet ski, privatne vožnje brodom

Hotel Ikos Oceania nudi gostima specijalne grupne programe, koji su organizovani svakodnevno: škola kuvanja, škola grčkog plesa, škola grčkog jezika, škola grčke mitologije, odbojka, pikado, rastezanje, stoni tenis, karaoke, društvene igre itd.

Hotel Ikos Oceania organizuje sastanke i konferencije u više konferencijskih sala kapaciteta do 350 mesta.