Hotel Colosseum Morahalom

Hotel Colosseum Morahalom
Hotel Colosseum Morahalom komplex

Hotel Colosseum Morahalom

Hotel Colosseum Morahalom se nalazi u Mađarskoj u mestu Morahalom. Morahalom se nalazi na oko 20 kilometara jugozapadno od Segedina i oko 15 kilometara od graničnog prelaza Horgoš.

Poznat je po termalnom centru Eržebet sa svojih 14 pokrivenih i 9 otvorenih bazena, sa lečilištem i wellnes uslugama, infra i finskom saunom. Izvor termalne vode se nalazi na dubini od 660 metara, a prosečna temperatura vode je oko 39.5 stepeni Celzijusovih

Hotel Colosseum Morahalom je savremen hotel sa lepo uredjenim sobama koje imaju imaju besplatan bežični internet, flat-screen TV, moderno uredjena kupatila, bade-mantili, papuče i toaletni pribor, a neke od soba imaju balkon.

Hotel Colosseum Morahalom cenovnik

Hotel Forras Segedin cenovnik

Napomena:  u slučaju boravka samo za jedno noćenje cena polupansiona je 63,00 Eur

U cenu je uključeno:

 • Hotel Colosseum Morahalom vam nudi uslugu na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto)
  *korišćenje wellness dela u samom hotelu, (džakuzi, dva manja bazena, finska i infra sauna, slana soba, parna kabina, Knajpova kupka sa toplom i hladnom vodom)
  *fittness sala sa kardio-aparatima
  *sef u sobi, bade mantil
  *internet
  *besplatan parking
  *neograničeno i besplatno korišćenje usluga bazena Banje „Sent Eržebet“ i pre ulaska u sobe, kao i na dan odlaska ceo dan do kraja radnog vremena akva parka (sadržaj akva parka – 2730 kvadratnih metara vodenih površina, leti 21, zimi 16 bazena, sauna park sa 8 sauna, dečji bazeni sa toboganom, soba za igru)

U cenu nisu uključeni

*prevoz
*boravišna taksa koja se plaća na licu mesta
*medjunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje možete uplatiti u našoj agenciji po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Popusti:

deca do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe – besplatno
dete od 6-14 godina na pomoćnom ležaju – 50% popusta
dete od 6-14 godina u pratnji jedne odrasle osobe – 30% popusta

Hotel Colosseum Morahalom Vam zeli dobrodoslicu i lep boravak.

Hotel Colosseum Morahalom poseduje spa centar, koji sadrži hidromasažnu kadu, saunu i parno kupatilo.

Svim gostima je u okviru paketa u hotelu je omogućeno da koriste usluge susednog Wellness centra Erszebet Spa tokom cele godine, sa kojim je hotel je tokom zimskog perioda povezan posebnim prolazom tako da gosti ne moraju da izlaze iz hotela da bi koristili usluge wellness centra.

Dodatni hotelski sadržaji:

 • bar,
 • masaže,
 • kozmetički salon,
 • fitness,
 • iznajmaljivanje bicikala,
 • posebna soba za pušače.
 • Restoran hotela Colosseum nudi vrhunsku uslugu u elegantnoj sali za ručavanje ili na terasi. ispred hotela je besplatan za goste hotela.
 • ulazak u hotel 14:00, izlazak iz hotela 10:00,
 • korišćenje akva parka Erszebet Spa je moguće i pre ulaska u hotel, kao i na dan odlaska posle izlaska iz sobe do kraja radnog vremena akva parka
 • Doručak: 07.00-10.00, večera: 18.00-21.30