Hotel Blue Dolphin

Hotel Macedonian Sun Kalitea
hotel blue dolphin metamorfosis

Hotel Blue Dolphin-Metamorfosis,Sitonija

Hotel Blue Dolphin je prelep hotel sa 4*. Jedan od najpopularnijih hotela kod naših turista. Nalazi se nadomak mesta Metamorfosis. U njemu ćete se osećati veoma prijatno. Osnovni atribut hotela je visok nivo usluge. Ljubazno osoblje Vam je uvek na usluzi i trudiće se da Vam boravak u ovom hotelu bude nezaboravan. Nalazi se na sopstvenoj plaži do koje se stiže stepenicama sa uzvišenja na kom se hotel nalazi. Plaža je peščana i lepo sređena sa suncobranima i ležaljkama. U hotelu ćete uživati u ukusima grčke i internacionalne kuhinje. Hotel Blue Doplhin stano povećava standarde u načinu usluge i kvalitetu svoje ponude.

Hotel Blue Dolphin Metamorfosis je koncipiran u 14 bungalova i raspolaže sa 171 soba (55 porodičnih soba i 116 dvokrevetnih soba). Raspolaže sa dvokrevetnim standard sobama veličine 20 m2 moderno opremljenim. Svaka soba ima klima uređaj, frižider, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, sef i WI-FI internet. U superior doble sobama je isti nameštaj i opremljenost samo što je površina ovih soba veća i iznosi 28 m2. Family sobe su još veće i idealne su za smeštaj porodica sa dvoje dece. Opremljenost ovih sobaje ista kao i kod ostalih.

Hotel Blue Dolphin Metamorfosis sadržaj: minimarket, internet kafe u lobby baru, bazen, suncobrane i ležaljke na bazenu (gratis) i na plaži (uz doplatu), parking, TV sala, menjačnicu, lekar po pozivu, usluga faxa na recepciji, dečiji bazen i igralište, tenis, košarka, odbojka, mini golf, bilijar, stoni tenis.

Hotel rasoplaže sa izuzetno lepim i konfornim Spa centrom u kome se možete opustiti i relaksirati za vreme boravka.

Hotel u svom sastavu ima šets restorana i barova: glavni restoran u kome se služe doručak i večera, beach bar u kome se možete okrepiti na samoj plaži, glavni bar u holu, bar na bazenu i tavernu u kojoj možete uživati u ribljim specijalitetima.
Hotel nudi razne vrste animacije: aerobik pored bazena, dečije igralište sa animacijom za decu, košarkaško i odbojkaško igralište, tenisi teren, mini golf igralište, veliku teretanu i yoga centar.

Za ovaj hotel možemo reći samo reči hvale i preporučujemo ga svim strukturama. Jedan je od najprodavanijih hotela u poslednje tri godine na našem tržištu.

Usluga u hotelBlue Dolphin je na bazi polupansiona i all inclusiva (švedski sto – samoposluživanje).

 

12% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI UKLJUČEN U CENU DO 31.12.

Blue Bay Hotel Afitos

CENA PROGRAMA UKLJUČUJE:
– Smeštaj u odabranom hotelu u € po sobi dnevno

Organizaciju putovanja u celini
– Predstavnika

CENA PROGRAMA NE UKLJUČUJE:
– Putno osiguranje
– Individualne troškove putnika
– Prevoz do odredišta

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
• Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 01. oktobra 2016. godine
• Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom
— Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine.

Tripadvisor widgets