Hotel Baryakov Bansko

bansko bugarska ski sezona 2016 2017
hotel-baryakov-bansko
hotel-baryakov-bansko-1

Hotel Baryakov Bansko

 Lokacija: Ovo je jedan od najprodavanijih hotela u Banskom turističkom centru. Sa pogledom koji se pruža na Pirin planinu, svakom turisti i gostu pruža divan osećaj i atmosferu odmora. Hotel Baryakov Bansko je udaljen 150 metara od stanice SKI gondole u Banskom.

Opis: Hotel nudi raznovrstan sadržaj. Gosti se mogu opustiti u sauni i uz masaže. U ponudi su škola skijanja u okviru objekta i besplatan bežični internet u celom hotelu u zajedničkim prostorijama. Porodični hotel Bariakov nudi sobe sa kablovskom televizijom i frižiderima. Svaka smeštajna jedinica ima sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Cene su sa uključenim doručkom, ali moguće je i doplatiti večeru u hotelu. U tradicionalnim bugarskim jelima možete uživati u taverni Baryakova, udaljenoj 800 metara. U hotelu se održavaju degustacije vina, a na raspolaganju vam je i pribor za pripremanje roštilja na otvorenom.

Cenovnik

Hotel Baryakov Bansko cenovnik

hotel_batyakov_bansko_cenovnik

hotel_batyakov_bansko_popusti

hotel_batyakov_bansko_ekstra_popusti

hotel_batyakov_bansko_doplate

PROGRAM PUTOVANJA: 

1.dan – Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2.-pretposlednji dan – Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan – Napuštanje hotelskih soba do 11:00h.

Cena autobuskog prevoza BEOGRAD – BANSKO – BEOGRAD:

 • 50 evra povratna
 • 30 evra jedan pravac
 • Polazak iz Beograda je svakog petka u 21.00h, parking preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, blok 42.

 • Organizovan je transfer Novi Sad – Beograd – Novi Sad po ceni od 15 eur po osobi, (neophodan minimum za transfer je 4 osobe,za manji broj putnika, cena će biti uvećana). Povratak iz Banskog je subotom od 16.00h po lokalnom vremenu.
 • Polazak 16.12.2016. kao i polazak posle 11.03.2017. biće organizovani ako ima prijavljen dovoljan broj putnika.
 • Minimum za organizovanje autobuskog prevoza je 30 putnika.
 • U slučaju manjeg broja putnika agencija ima pravo promene cene autobuskog prevoza ili otkaza 5 dana pre polaska.
 • Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
 • Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.

Opis soba:

 • Standardna soba: 17 m2 -sadrže dva standardna ležaja, grejanje, SAT TV, telefon, balkon, frižider, kupatilo, fen, internet.
 • Studio: 28 m2 -sadrže dva standardna ležaja, sofu na razvlačenje, grejanje, SAT TV, telefon, frižider, kupatilo, fen, internet.

Osoblje hotela Bariakov može za vas organizovati piknike, pešačenja planinom sa vodičem i jahanje. Ljubazno osoblje vam može pomoći da isplanirate izlet do Melnika, Roženskog manastira, Rilskog manastira ili do sela Dobarsko i grada Belica. Usluga prevoza do aerodroma u Sofiji, Plovdivu i Solunu dostupna je na zahtev i uz doplatu. Ovi aerodromi su udaljeni od 160 – 200 km od hotela. Od 2016 godine dostupan je i aerodrom u Nišu, Konsantin Veliki.

BUS INFO

BUS polasci

bus_prevoz_bansko_bugarska