Hotel Anthemus Sea Beach

Hotel Macedonian Sun Kalitea
hotel anthemus sea beach
hotel anthemus sea beach

Hotel Anthemus Sea Beach-Sitonija,Neos Marmaras

Hotel Anthemus Sea Beach je jedan od najlepših i najluksuznijih hotela na poluostrvu Sitonija. Položaj hotela je izvanredan. Nalazi se na čuvenoj plaži Elia beach u sopstvenom zalivu. Prvi utisak pri ulasku u ovaj hotel je mir i luksuz. Plaža hotela je peščana i lepo sređena sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Od sadržaja ovog hotela možemo izdvojiti: wellness centar, restoran sa organskom hranom i otvorenom kuhinjom, dva velika bazena. Hotel nudi sve tipove soba: standardne, superior, junior suites, de luxe suites i wellness suites.

Hotel Anthemus Sea Beach udaljen je 90 km od aerodroma u Solunu i 5km od gradića Neos Marmaras. Sve sobe su opremljene kupatilom, klima-uređajem, SAT TV-om, direktnom telefonskom linijom, mini-barom i balkonom/terasom sa pogledom na more ili na baštu. Hotel Anthemus sea ima ukupno 205 soba, uključujući 20 standardnih soba, 48 Superior soba, 85 Junior suites – apartmana, 47 Deluxe suites (apartmani sa dnevnim boravkom i odvojenom spavaćom sobom) i 5 Wellnes suites – apartmana sa grejanim privatnim bazenom i akvabik opremom, kao i kupatilo sa jacuzzi – jem za dve osobe.  U sadržaju hotela su recepcija, lift, barovi, piano bar, luksuzni wellness centar (površine 700m²), konferencijska sala, amfiteatar, glavni restoran, a-la-carte taverna, Roof – garden restoran, bar kraj bazena, 3 bazena na otvorenom, (ležaljke i suncobrani oko bazena se ne naplaćuju), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), fitness salu sa uslugama masaže i saune (uz doplatu), teniski teren, teren za odbojku na plaži, dečije igralište (za decu od 4-12 godina), parking, Wi-Fi internet (besplatno za goste hotela), servis za pranje rublja, večernja animacija uz živu muziku, suvenirnica…Hotel Anthemus Sea beach & Spa je na bazi polupansiona (doručak i večera na bazi švedskog stola)

Ovaj hotel preporučujemo onima koji znaju da uživaju u luksuzu i otmenosti. Ističemo njegovu prijatnu i relaksirajuću atmosferu.Hotel ima izuzetnu uslugu i opravdava sav ulozeni novac.

 


Cene su izražene u eurima po osobi dnevno.
BEZ DINARSKOG DELA ARANŽMANA

ZA UPLATE U CELOSTI ODOBRAVAMO DODATNIH 10% POPUSTA

CENA PROGRAMA UKLJUČUJE:
– Smeštaj u odabranom hotelu u € po sobi dnevno

Organizaciju putovanja u celini
– Predstavnika

CENA PROGRAMA NE UKLJUČUJE:
– Putno osiguranje
– Individualne troškove putnika
– Prevoz do odredišta

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
• Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 01. oktobra 2016. godine
• Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom
— Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine.