Gerakini

Gerakini 1

Gerakini je malo mesto na samom ulasku na Sitoniju. Nudi idealne uslove za one kojima je pravi odmor osnovni motiv odlaska na letovanje, a jednostavno je savršeno mesto za porodice sa malom decom. Ovde nema buke, gužve i večernjeg „provoda“. U letovalištu je, osim novootvorenog hotelskog kompleksa lux kategorije IKOS OLIVIA,  još nekoliko malih,  porodičnih hotela, taverni i kafića, marketa kao i pekara. Plaža je lepa, peščana i prostrana. Plaža je 600 metara duga i do 100 metara široka, sa igralištem za decu i sportskim terenima – idealna za uživanje u suncu i kristalno čistom moru.

More je toplo, Gerakini zapljuskuju talasi Egeja i zaista je mesto za odmor. Gerakini se nalazi u na obali zaliva Toroneos, između prvog prsta kasandre i drugog prsta Sitonije, kojem je i bliža. Može se reći da je idealno pozicionirana za one koji žele aktivan odmor, sa što više obilazaka i iz Gerakine se brzo stiže modernim putem i do letovališta na Sitoniji kao što su Psakudija, Metamorfozis, Nikiti, Neos Marmaras, Toroni i Sarti ili na prvom prstu Kasandri do Klitee, Polihrona, Haniotija i Prfkohorija… Do Soluna se stiže sa sat vremena vožnje.

Ljubazni meštani i pitom krajolik učiniće Vaš odmor lepim i opuštajućim. Ne zaboravite da posetite neku poslastičarnicu! Grci su majstori u spravljenu kolača.

Ponuda smeštaja