Eliza Studios & App- Retimno

Eliza Studios & App- Retimno

Eliza Studios & App- Retimno

Eliza Studios & App- Retimno je udaljen 4 min hoda od plaže. Eliza Studios & App- Retimno su smešteni na 300 metara od plaže u Retimnu i poseduju bazen i snek bar. U ponudi je smeštaj za samostalan boravak sa balkonom i pogledom na Kritsko more. Stari venecijanski centar grada udaljen je 900 metara od objekta.

Svaka smeštajna jedinica objekta Eliza Studios & App- Retimno obuhvata čajnu kuhinju opremljenu priborom za kuvanje, frižiderom i trpezarijskim stolom. Sve klimatizovane jedinice uključuju TV ili flat-screen TV i sopstveno kupatilo s fenom za kosu. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Gosti se mogu opustiti na terasi za sunčanje s ležaljkama i pogledom na more U laganim obrocima i pićima možete uživati u snek baru.

Citadela Forteca udaljena je 10 minuta hoda od Eliza Studios & App- Retimno. Do restorana i barova ima 20 metara. Osoblje može da vam pomogne pri iznajmljivanju bicikala. Parking u okviru objekta može besplatno da se koristi. Aerodrom Hanija udaljen je 70 km od objekta.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
  • Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 15. decembra 2017. godine
  • Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a
  • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, DINA
  • Kreditnim karticama Poštanske štedionice (VISA CLASSIC) na 10 rata, uz uvećanje od 5% na cenu aranžmana.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom — Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine