Beč autobusom gradske ture

Bec autobusom i avionom
bec-1

Beč autobusom gradske ture

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi. Demel, nekadašnja poslastičarnica carske porodice, važi za jednu od najpoznatijih i najboljih poslastičarnica na svetu. Sacher torta je neizbežna stavka pri izboru brojnih poslastica.

Beč autobusom gradske ture – cenovnik

Beč cenovnik jesen zima 2017

1.DAN putovanja (NEDELJA ) : BEOGRAD NOVI SAD SUBOTICA BEČ

Sastanak grupe u 22.30 h sa PARKINGA  KOMBANK ARENE,   južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa).  Predvidjeno  vreme  polaska   u 23.00  časova.  Vožnja  preko  Novog  Sada,  Subotice  i Mađarske  sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (PONEDELJAK ): PARNDORF  – BEČ

Dolazak u Parndorf, (poznat outlet sa preko 170 radnji najpoznatijih  brendova),  u ranim   jutarnjim satima. Slobodno vreme za šoping do 12. 00 h kada je predvidjen polazak za Bec.  Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: Trg Marije Terezije raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, palata Belvedere, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Mekski trg... Nakon razgledanja, smeštaj u hotel u poslepodnevnim satima. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN (UTORAK ): B –DUNAVSKI TORANJ  BRATISLAVA

DORAK.. Slobodno vreme za individualne aktivnosti a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kaferestoranu probati pravu bečku kafu i originalnu  Sacher  tortu  sa  šlagom  .  Mogucnost  organizovanja  fakultativnog    izleta  za    Bratislavu    slovačku prestonicu koja je svedok krunisanja mnogih kraljeva a posebnost mu daje mešavina germanskih, mađarskih, čeških i jevrejskih uticaja. NENJE.

  1. DAN (SREDA):B/ SCNBRUNN/  SRPSKI BEČ  SUBOTICA  NOVI SAD BEOGRAD

DORAK. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča. Slobodno prepodne u Beču do polaska za Srbiju ili fakultativna  poseta  dvorcu  Schönbrunn  – veličanstvenoj  letnjoj  rezidenciji  austrijskih  vladara  (obavezna  rezervacija prilikom prijave). Mogucnost organizovanja  fakultativnog izleta » Srpski Beč «  – pešačka tura u pratnji bečkog domaćina koji će vam ispričati interesantne priče o ispreplitanim sudbinama Srbije, srskih velikana i ovog posebnog grada Sastanak grupe oko 20.00h i polazak za Srbiju. Noćna voznja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti.

  1. DAN (CETVRTAK ):BEOGRAD

Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima  (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima ). Kraj programa.

ARAMAN OBUHVATA:  Vanlinijski  prevoz autobusom  (visokopodni  ili dabldeker,  audio, video opremljenosti,  prosečne  udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 2 noćenja sa doručkom (švedski sto samoposluživanje)  u odabranom  hotelu  u dvokrevetnim  i dvokrevetnim  sobama  sa  pomoćnim  ležajem,  usluge  vodiča  za vreme trajanja aranžmana.

ARAMAN NE OBUHVATA: Međunarodno  putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost  da u slučaju  neobezbedjenog  putnog osiguranja  ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu  sprečeni  da uđu na teritoriju  istih),  troškove  fakultative  koji nisu sastavni  deo programa  putovanja  i predstavljaju  zaseban ugovor,  individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

 

FAKULTATIVNI IZLETI(cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Donauturm 10 (deca do 6 g.

starosti  GRATIS)  obuhvata  organizovan  prevoz  u pratnji  vodiča  i obaveznu  ulaznicu  za lift  kojim  se  stiže  do  vrha  tornja,  dvorac Schönbrunn 25 po osobi – u cenu uključen grand obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija prilikom prijave za aranžman ograničen broj mesta), Bratislava   15 po osobi – u cenu uključen prevoz i panoramsko  razgledanje grada u pratnji vodiča,  »Srpski Beč«  15 po osobi  (deca do 14 godina GRATIS)– u cenu uključen prevoz i panoramsko  razgledanje grada u pratnji vodiča  . Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je: Schönbrunn 30, Bratislavu i Donauturm i Srpski Bec  – 20, (u slučaju nedovoljnog  broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane,  više cene u odnosu na zainteresovani  broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate);  Izvršilac usluga i pomoć turistima  u mestu odredišta  je inopartner KOMPAS- Siebensterngasse  21,

POPUSTI I DOPLATE: DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU  SOBU iznosi 70% od ukupne cene aranžmana i radi se na upit.Dete u sobi sa dve punoplatežne osobe: hotel Pyramide  od 0  do 11.99 g. u pomoćnom ležaju  –25 hotel Senator  od  0 do 10.99 g. u pomoćnom ležaju  –

20 . Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

NAPOMENE: U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU. Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava, naročito dečijih

Popusti i doplate:

  • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €,
  • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
  • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 20 €,
  • doplata za 1/1 sobu 60 €.

Mogući načini plaćanja aranžmana Beč autobusom gradske ture:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana, do 20.04.2017. godine (za programe u januaru); do
20.06.2017. godine (za programe u februaru i martu); do 20.08.2017. godine (za programe u aprilu i maju),uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

 

Beč autobusom gradske ture

OPIS HOTELA:

Austria Trend Eventhotel PYRAMIDE 4* se nalazi južno od Beča u  Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog  tržnog centra  SCS (www.scs.at),  tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, bazen, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom.  www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide

SENATOR   4* je izuzetno  prijatan  I lepo opremljen  gradski hotel. Odlično  je povezan  sa istorijskim  srcem Beča- za desetak minuta vožnje tramvajem broj 43, stanica Rosensteingasse  se stiže do Gradske skupštine, Bečkog univerziteta, a do Westbahnhofa vozi tramvaj broj 9. Sve standard sobe su sa TWC I fenom, SAT TV.Gostima hotela je na raspolaganju restoran  gde se služi doručak, bar, besplatan internet. www.senator-hotel.eu

Napomena za smeštaj: U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.