Atlantida Boutique Hotel

Atlantida Boutique Hotel
Atlantida Boutique Hotel

Atlantida Boutique Hotel

Atlantida Boutique Hotel-verovatno ste već čuli za legendu o Atlantidi,  izgubljenom gradu o kojem je prvi govorio grčki filozof Platon. Opisao ga je kao grad neverovatnog bogatstva i prirodne lepote. Znanstvenici ga do danas nisu pronašli, zato tamo nažalost ne možemo otići. Ali čari mističnog potopljenog grada možemo otkrivati upravo u Atlantidi, za koji bi Platon sigurno napisao da je izvor inspiracije, dobrog osećanja, užitka i mira.

Sadašnjost i prošlost isprepleću se na svakom koraku. S jedne strane moderan Atlantida Boutique Hotel, mesto koje poseduje umeće uravnoteživanja zdravlja tela, osećaja, misli i duha, a s druge strane nekad potopljeni grad Atlantida, iz kojega ta umeća izviru.

Atlantida Boutique Hotel naćićete u Rogaskoj Slatini. Može se reći da je savremeni luksuzni hotel Atlantida mit koji je postao stvarnost na najboljem mogucem mestu. Hotel Boč izgradjen je na spomenutom mestu 1933. godine,nakon celovite obnove i nadogradnje 2016. godine sada se zove Atlantida Boutique Hotel.

Hotel je namenjen i ljudima koji žele kvalitetno da provedu vreme i da se udalje od svakidašnjeg stresa. Na raspolaganju su vam mnogobrojne mogućnosti za opuštanje i wellness,te sportske aktivnosti(tenis,biciklizam,planinarenje itd.).Idealno mesto za parove,društva prijatelja i gostiju koji putuju sami.