Apartmani JANA

Apartmani JANA

Apartmani JANA

OPIS VILE Apartmani JANA

Apartmani JANA nalazi se na manje od 300 metara (4 minuta hoda) do plaže i na 150 metara do pekare i marketa u centru Asprovalte. Veliki supermarketi, od MASUTISa do LIDLa na udaljenosti su od 1,5 do 3,5 km. JANA je tihom okruženju a ima WiFi mesto, ulični parking, dečije igralište pored objekta. Studia i apartmani su prostrani i dobro opremljeni, u kuhinjama su veliki frižideri. Postoje klima (uz doplatu na licu mesta) i TV uređaji a svi balkoni imaju lep pogled i mogu biti u funkciji letnjih trpezarija. Posebno preporučujemo porodicama sa decom svih uzrasta. U odnosu kvalitet : cena ovo je jedna od naših najpovoljnijih ponuda.

* Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Struktura:

– 1/2 studio: dva standarna ležaja
– 1/3 studio: široki (140 cm) i standardni ležaj
– 1/4 ili 1/5 ili 1/6 apartman: dupleksi sa po jednim širokim i jedni standardnim ležajem u obe spavaće sobe

Ukratko o Asprovalti

Asprovalta je kombinacija svega što može interesovati svakog posetioca: zlatne plaže, kristalno čisto more, planina, jezero, bogato zelenilo, magičan pogled i mnoga arheološka i istorijska nalazišta. Pripada opštini Svetog Đorđa i oblasti Soluna. Obala ovog modernog turističkog gradića godinama je nagrađivana plavom zastavom Evropske unije.

Savršeno sređena plaža i usluga u samom gradu, zabava i smeštaj u brižljivo izabranim vilama, kulturne manifestacije koje organizuju meštani, privući će i one najprobirljivije. Meštani ovog regiona gostoljubivo i otvorenog srca dočekuju svakog posetioca.

Apartmani JANA Apartmani JANA

CENOVNIK


Za kompletnu uplatu smeštaja  odjednom POPUST JE 15%

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
  • Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 15. decembra 2017. godine
  • Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a
  • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, DINA
  • Kreditnim karticama Poštanske štedionice (VISA CLASSIC) na 10 rata, uz uvećanje od 5% na cenu aranžmana.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom — Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine