Apartmani Delfin

Apartmani DELFIN

Apartmani DELFIN

Apartmani Delfin su u centru letovališta, pored parka sa igralištem za decu i na minut hoda do peščane plaže, pekare i supermarketa. Smeštajne jedinice su kvalitetno opremljene, funkcionalne i prostrane, sve sa velikim frižiderima, TV i klima uređajima, uz tende na terasama. Objekat ima besplatno WiFi mesto i vlastiti parking.

* Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Struktura:

– 1/2 odnosno 1/3 studio ZP: dva standardna odnosno široki (140 cm) i standardni ležaj, pogled (sa terase) „zatvoren“ susednim objektom
– 1/2 odnosno 1/3 studio: dva standardna odnosno široki i standardni ležaj
– 1/4 studio: dva široka ili široki i dva standardna ležaja
– 1/4 apartman: u obe sobe po dva standardna ležaja ili po dva i u spavaćoj sobi i u kuhinjskom delu
– 1/5 apartman: široki ležaj u prvoj a tri standardna u drugoj spavaćoj sobi

Ukratko o Vrasna Beach-u

Na oko sedamdeset kilometara od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa, nalaze se mala turistička mesta Vrasna Paralia i Nea Vrasna.

Savršeno sređena široka peskovita plaža, dugačka 7 kilometara, kristalno čisto i toplo more, ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ova grčka primorska mesta. Njihova obala godinama je nagrađivana “plavom zastavom” Evropske unije i Mediterana.

Apartmani Delfin Apartmani Delfin Apartmani Delfin

CENOVNIK


Za kompletnu uplatu smeštaja  odjednom POPUST JE 15%

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
  • Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 15. decembra 2017. godine
  • Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a
  • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, DINA
  • Kreditnim karticama Poštanske štedionice (VISA CLASSIC) na 10 rata, uz uvećanje od 5% na cenu aranžmana.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom — Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine