Apart Hotel Petridis

Vila Petridis Pefkohori
Vila Petridis Pefkohori

Apart hotel Petridis Pefkohori

Lokacija: Vila Petridis Pefkohori je lep porodični hotel;i’ apartmanskog tipa koji se nalazi na ulasku u Pefkohori, na 250m udaljenosti od lepe peščane plaže i centra mesta.

Opis: Apart Hotel Petridis u svom sastavu ima 1/3 studije (francuski ležaj + singl ležaj ili 3 singl ležaja).

Struktura kreveta: 
1/3 SOBA = bračni krevet + singl krevet
1/3 ST = 3 singl kreveta
1/3 ST = bračni krevet + singl krevet

Pogledajte celokupnu ponudu za Pefkohori leto 2017

Apart Hotel Petridis cenovnik

apart hotel petridis

PROGRAM PUTOVANJA:

SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 17:00. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 21:30 pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u 17:00 iz Pefkohorija, 17:15 iz Haniotija, 17:30 iz Polihrona (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.

13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

 

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Halkidiki–Beograd, smeštaj na bazi 7 ili 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Addiko Bank a.d. za efektivu, na dan uplate.

30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska

na rate čekovima građana do decembra 2017.god.

platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)

putem administrativne zabrane

 

POPUSTI I DOPLATE: Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu, dete od 2-7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 45 eur i ima svoje mesto u autobusu, deca od 2-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz). Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana. Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

Svi studiji Apart Hotel Petridis su lepo opremljeni sa:

 • čajnom kuhinjom,
 • kupatilom,
 • terasom,
 • besplatnim wi-fi internetom u lobiju,
 • tv i klima uređajem (korišćenje u julu i avgustu uključeno u cenu.U maju, junu i septembru se doplaćuje 3 eur po danu).
 • Vila Petridis  ima izuzetno lepo uređeno dvorište sa puno zelenila,
 • bazen sa ležaljkama,
 • restoran grčke i internacionalne kuhinje,
 • tv salu,
 • sto za bilijar
 • parking za svoje goste.
 • Peškiri – DA

Pefkohori je popularno letovalište udaljeno od Soluna 107 km. Smešteno je u kristalno čistom u zalivu Toroneos, krase ga prijatna klima i bogata vegetacija. Gradić pruža sve mogućnosti za prijatan, lep i nezaboravan odmor.

Kasandra najzapadnije poluostrvo Halkidikija, poznato i kao “prvi prst”, dugačko je 50 km, a široko 10 km. Ovo poluostvo je najbliže Solunu, što ga i čini najposećenijim. Ono što je prvo privuklo strane i domaće turiste su dugačke peščane plaže, kristalno bistra voda i borova šuma. Ovde se mogu naći hoteli svih kategorija, apartmani, tradicionale grčke taverne, diskoteke, barovi i mnogo drugih vidova zabave. Kasandra objedinjuje drevnu istoriju sa modernim turizmom. Naročito interesovanje zaljubljenika u arheologiju izaziva kanal Potidea koji spaja dva zaliva Satonic (Temaikos) i Toroneos. Na svega nekoliko kilometara udaljenosti od Nea Kalikratie, prilikom iskopavanja pronađen je jedinstveni srebrni kovčeg koji se danas nalazi u areheološkom muzeju u Solunu. Ovaj sarkofag sa isklesanim figurama je dokaz koji spaja Stari i Novi zavet. Ova oblast se povezuje i sa imenom Ammon Zeusa. Za posetioce je takođe veoma intresantno i svetilište Dionysos i Nymphs, petralonska pećina, malene Vizantijske crkve i još mnogo toga.

Poluostrvo Halkidiki se prostire na severu Grčke okruženo Egejskim morem sa ukupno 500 km obale. Poznato po svom neobičnom obliku koji podseća na Poseidonov trozubac. Čine ga tri poluostrva ili prsta: Kasandra, Sitonija i Atos (poznatiji kao Sveta Gora). Naziv Halkidiki potiče od grčkog grada Halkide odakle su došli prvi stanovnici poluostrva sredinom 7. veka pre nove ere.