Anita Beach Hotel

Anita Beach Hotel

Anita Beach Hotel

Anita Beach Hotel nalazi se u gradu Retimnu na ostrvu Kritu, na 2,9 km od Arheološkog muzeja u Retimnu. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen i pogled na more.

Sve sobe Anita Beach Hotel sadrže TV i sopstveno kupatilo opremljeno kadom ili tušem. Dodatne pogodnosti obuhvataju besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

Recepcija Anita Beach Hotel radi non-stop.

Mletačka luka se nalazi na 2,7 km od hotela Anita Beach, a Centar vizantijske umetnosti na 2,9 km. Međunarodni aerodrom Hanija je udaljen 38 km.

Anita Beach Hotel Anita Beach Hotel

CENOVNIK


Cene aranžmana po osobi izražene u evrima (€)

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
  • Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 15. decembra 2017. godine
  • Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a
  • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, DINA
  • Kreditnim karticama Poštanske štedionice (VISA CLASSIC) na 10 rata, uz uvećanje od 5% na cenu aranžmana.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom — Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine