4 YOU apartmani

Hotel Macedonian Sun Kalitea
4you apartments metamorfosis
4you apartments metamorfosis

4 YOU apartmani Metamorfosis,Sitonija

4 YOU apartmani su luksuzni apartmani  smešteni na Sitoniji u mestu Metamorfosis, na 100 metara od plaže.

4 You Apartmani raspolažu sa 25 apartmana namenjenih za smeštaj 4-5 osoba (4 odraslih ili 2 odraslih i 3 dece uzrasta do 12 godina) i 15 studija, namenjenih za smeštaj 2-3 osobe. Studiji i apartmani poseduju terasu, kuhinju sa frižiderom, SAT TV, klima uređaj, Wi-Fi, fen za kosu i sef. Gostima je na raspolaganju bazen, bar pored bazena, doktor, servis za pranje rublja, taxi, autobuske karte i masaža (na zahtev). Krevetac za bebeinternet i sef se mogu besplatno koristiti

Sitonija, srednje poluostrvo Halkidikija, ili “drugi prst”, je poznata po peščanim plažama, uvalama sa tirkiznom vodom, istorijskim lokalitetima i izvanrednom noćnom životu. Ovaj neravan i uzbudljiv pejzaž mami ljubitelje prirode, koji traže utočište od zamki civilizacije. Obala Sitonije je raznolika, od ribarskih sela, preko malih luka, napuštenih plaža, do prelepe netaknute prirode. Simfonija plave i zelene boje, koja kombinuje tradicionalnu lepotu i gostoprimstvo sa savremenim zadovoljstvima. Idealna za mirni porodični odmor, ali i burni noćni život. Sitonija je poznata po proizvodnji vina i meda.

Kako biste doživeli na pravi način tradiciju i običaje Sitonije, predlažemo Vam da učestvujete u nekom od kulturnih i verskih festivala, koji se održavaju u regionu.

Sitonija nudi veliki broj aktivnosti koje će Vam boravak učiniti zanimljivijim. Osim kupanja i sunčanja na prelepim plažama, možete se oprobati u raznim sportovima na vodi, kao što su jedrenje, surfovanje, skijanje na vodi. Takođe, predlažemo da malo vremena izdvojite za šetnju kroz prirodu, i uživate u predivnim predelima koji će Vam pružiti nezaboravno iskustvo.

4you apartments metamorfosis

CENA PROGRAMA UKLJUČUJE:
– Smeštaj u odabranom hotelu u € po sobi dnevno

Organizaciju putovanja u celini
– Predstavnika

CENA PROGRAMA NE UKLJUČUJE:
– Putno osiguranje
– Individualne troškove putnika
– Prevoz do odredišta

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
• Mogućnost plaćanja na rate bez kamate, čekovima građana, do 01. oktobra 2016. godine
• Putem administrativne zabrane (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa agencijom Happy tours)
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane HAPPY TOURS-a

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HAPPY TOURS” usklađeni sa YUTA standardom
— Licenca Ministarstva Turizma OTP 43/2016 od 23.02.2016. godine.